Satechi presenterar aluminium USB Type-C Mobile Pro Hub Adapter för iPad Pro 2018 och mer

0 Shares

De senaste iPad Pro-surfplattorna är fantastiska, om än överdrivna för många konsumenter. De är inte bara vackert utformade, men också kraftfulla. Tro det eller inte, de kan överträffa många Mac-datorer. Med andra ord, iPad närmar sig att bli ett legitimt laptopalternativ.

Tyvärr har iPad Pro 2018 fortfarande inte stöd för musen, vilket innebär att navigering i iOS i “laptop-läge” med tangentbordsfäste kan vara tråkigt. Medan det till sist har en USB-C-port, det finns fortfarande ingen USB Type-A-port (och det kommer det aldrig att bli). 3,5 mm ljuduttag saknas också. Lyckligtvis, som det är typiskt med Apple-produkter idag, är adaptrar och donglar här för att rädda dagen. Idag tillkännager Satechi Aluminium Type-C Mobile Pro Hub Adapter som gör iPad Pro 2018 mycket mer kapabel.

“Lås upp din nya 2018 iPad Pro: s fulla potential med vår Satechi Type-C Mobile Pro Hub. Designad speciellt för iPad Pro 2018 för att enkelt få tillgång till kringutrustning, vart livet än tar dig. Med fantastisk 4K HDMI-skärm (30Hz), USB-C PD 3.0-laddning, USB 3.0 (upp till 5 Gb / s) och 3,5 mm hörlursuttag, över en enda USB-C-anslutning. Med sin plug and play-design är det enklare än någonsin att ansluta alla dina enheter när du är på språng , säger Satechi.

LÄS OCH: Apple avslöjar ny iPad Pro med USB-C

Företaget delar mer information om funktionerna nedan.

4K HDMI: möjliggör sömlösa presentationer, konferenssamtal och videostreaming när du är på språng.

USB-C PD 3.0 LADDNING: håller iPad Pro och andra Type-C-kompatibla produkter drivna medan de kör högpresterande applikationer. Den kan också användas som en kraftbank för att ladda andra USB-C-enheter när du är borta från ett eluttag.

3,5 MM HÖRTELEFONJACK OCH EXTRA USB 3.0-PORT: återställer möjligheten att ansluta till en användares favoritpar med 3,5 mm trådbundna hörlurar och ger en extra USB 3.0-port för snabb dataöverföring (upp till 5 Gbs) eller att ansluta ett USB-tangentbord till iPad Pro eller annan kompatibel Type-C-surfplatta.

USB Type-A-porten ska fungera för saker som ligger utanför ett tangentbord, till exempel USB-mikrofoner för podcasting och sådant. Du kan även ansluta lagringsenheter för att importera foton – en USB SD-kortläsare borde fungera perfekt. Naturligtvis utöver att importera media har iOS inte mycket användning för USB-lagring. Apple handlar om molnet.

LÄS OCH: Adobe arbetar med Photoshop för iPad

Med det sagt är den här dongeln inte bara för iPad Pro. Det ska i teorin fungera med vilken USB-C-dator eller -enhet som helst. Faktum är att Satechi också visar kompatibilitet med Android och Windows 10 – inklusive Lumia Windows-smartphones! Du kan se verifierade enheter nedan, men kom ihåg att enheter som inte finns i den här listan kanske också fungerar – så länge det stöder DisplayPort via USB-C och USB-C strömförsörjning.

2018 iPad Pro Samsung Galaxy S9 Plus / S9, 8 Plus / 8, Not 9/8 Microsoft Surface Go, Surface Book 2 Google Pixel 3 XL / 3, LG V30 Huawei Mate 20 HTC U12 + Microsoft Lumia 950 XL / 950

Så, hur mycket kostar Satechi Aluminium Type-C Mobile Pro Hub Adapter? Tja, MSRP är $ 59,99, men under en begränsad tid, när du förbeställer här, kan du låsa in det rabatterade priset på bara $ 44,99. Den kan finnas i både silver och rymdgrå och ska skickas i december.

0 Shares