Satechi presenterar Apple-fokuserad Quatro Wireless Power Bank

0 Shares

Det finns många kraftbanker på marknaden idag, och för det mesta är de alla mycket lika. Dessa enheter är i huvudsak stora batterier med USB-portar som är utformade för att ladda din smartphone flera gånger när du är på språng. När du inte kan hitta ett uttag kan dessa kraftbanker vara en gudagåva, men de kan också vara ett kritiskt verktyg under ett strömavbrott. Om du bor i ett område som drabbas av orkaner och / eller tropiska stormar, bör du absolut äga minst en av dem – några om du har en familj.

Idag presenterar Satechi en ny sådan produkt som är mycket Apple-fokuserad. Kallas “Quatro Wireless Power Bank” och har en dedikerad Apple Watch-laddare, Qi trådlös laddning (perfekt för kompatibla AirPods) och både en USB-A- och USB-C-port. Det är inte bara designat med Apple-enheter i åtanke, men dess övergripande estetik verkar också inspirerad av iPhone-tillverkaren. Den har en matt svart design, men ytterkanten är omgiven av en vacker blank metall. Den väger 0,58 kg och dess mått är 6,4 x 2,9 x 0,7 tum.

“Satechis Quatro Wireless Power Bank eliminerar behovet av extra kablar och är utrustad med en inbyggd Apple Watch-laddare för att snabbt få smartwatchen i full fart. Resten av powerbanken fungerar som en laddningsplatta för att enkelt driva en iPhone eller AirPods trådlöst laddningsväska. Med USB-C PD kan Quatro Wireless Power Bank också ladda en iPad Pro eller snabbt ladda en iPhone 11 med upp till 18 W strömingång / utgång, och med ytterligare USB-A-port kan användare dela ström med en vän, förklarar Satechi.

Den populära tillbehörstillverkaren säger vidare: “Satechi designade eftertänksamt den nya Quatro Wireless Power Bank med Apple-älskare i åtanke. Powerbanken har en elegant och modern design som matchar Apples estetik, med en kompakt profil för att göra portabilitet till en lek. Oavsett om en plånbok, väska eller ryggsäck, det finns ingenstans som Quatro Wireless Power Bank inte kan gå. LED-batteriets indikatorlampor ger också sinnesfrid när de vet att deras enheter får full effekt. “

Satechi Quatro Wireless Power Bank på 10.000 mAh är inte tillgänglig idag, tyvärr, men du behöver inte vänta länge – den kan fås nästa månad för $ 99. Med det sagt kan du förbeställa det direkt från Satechi här, och om du använder kampanjkod QUATROfår du 20 $ rabatt.

0 Shares