Satechi presenterar bärbar USB-C trådlös laddningsdocka för Apple AirPods

0 Shares

Är Apple AirPods bra trådlösa öronproppar? Det beror verkligen på användaren. De låter fantastiskt och är fyllda med avancerad trådlös teknik, men om de inte passar dina hörselgångar kan de sluta orsaka extrem smärta. Tack och lov löste den nyare AirPods Pro detta dilemma genom att tillhandahålla utbytbara silikontips som hjälper användaren att hitta en bekväm passform. Varför komfort är en “professionell” funktion ligger utanför mig, men hej, vad som helst.

Ett av de coolaste tilläggen till Apples AirPods-linje är trådlösa laddningsfodral. Du kan nu ladda de trådlösa öronsnäckorna genom att släppa dem på en Qi-laddningsmatta. Men tänk om du behöver ladda dem när du reser? Satechi har en ny produkt som är perfekt för just en sådan sak. Företagets nya trådlösa laddningsdocka använder en direkt USB-C-anslutning, så att du kan ansluta den till en iPad Pro eller MacBook utan kabel. Bäst av allt är att den är väldigt liten så att du enkelt kan kasta den i en väska eller skjuta den i fickan.

LÄS OCH: Satechis AirPower-liknande Trio Wireless Charging Pad kan samtidigt ladda din iPhone, Apple Watch och AirPods

“USB-C trådlöst laddningsdocka för Apple AirPods har en liten, bärbar design med spår för att hålla det trådlösa laddningsfodralet på plats. Den moderna aluminiumfinishen smälter in med andra Apple-favoriter och är ett elegant tillskott till allt arbete hemifrån upp av Apple-användare. ” säger Satechi.

LÄS OCH: Äger du en Apple Watch? Du måste kolla in den här smarta nya USB-C-laddaren från Satechi

Företaget säger vidare, “Satechis trådlösa USB-C-laddningsdocka för Apple AirPods eliminerar behovet av kablar och skrymmande laddare, vilket gör att skrivbordsuppsättningarna är rena och röriga. Den direkta USB-C-anslutningen gör det möjligt för användare att snabbt och effektivt safta sin trådlösa AirPod-laddning Anslut bara laddaren till en strömförsörjning av Type-C-port, som en bärbar dator eller iPad, placera AirPods på dockan och dess LED-lampa tänds för att indikera laddning. “

Satechi delar specifikationerna nedan.

KOMPATIBLA ENHETER: Apple AirPods Pro och AirPods med trådlöst laddningsfodral

KONTAKTTYP: USB-C

MÅTT OCH VIKT: 2,28 x 1,75 x 0,48 tum, 1,21 oz

MODELL NR / UPC: ST-TCWCDM / 879961008994

HASTIGHET: Max 5W

GARANTI: 1 års tillverkargaranti

Satechi USB-C trådlös laddningsdocka kan förbeställas direkt här. Den börjar levereras i maj. Priserna är ganska rimliga till bara 29,99 dollar. Under en begränsad tid (fram till 20 april) kan du dock spara $ 5 genom att använda koden AIRPODS i kassan, vilket gör det bara $ 24,99! Ännu bättre, fram till den 30 april kommer 5 procent av försäljningen av alla produkter som köps från satechi.net att doneras till Project CURE för att bekämpa COVID-19.

0 Shares