Satechi presenterar R1 vikbart stativ i aluminium för switch, yta, iPhone, iPad, MacBook och mer

0 Shares

Satechi-Stand3

2017 är det inte ovanligt att människor äger många mobila enheter. Med hjälp av mig själv som ett exempel använder jag regelbundet en iPhone, iPad och Nintendo Switch. Låt oss inte glömma min bärbara MacBook Pro också.

Om du äger en massa mobila enheter som jag, till exempel en smartphone, surfplatta och smal bärbar dator, har Satechi en riktigt cool ny produkt åt dig. Kallas “R1 Aluminium Foldable Stand” och syftar till att ge en optimal tittarupplevelse för alla dina enheter – inklusive Nintendos populära Switch-spelkonsol. När du inte använder den kan den fällas upp för att gå in i en låda, laptopväska eller bagage.

“R1-stativet är perfekt för att hålla upp en surfplatta medan du använder ett tangentbord för att skriva, ställa upp en smartphone till videochatt eller hålla en bärbar dator medan du ansluter den till en större bildskärm. Med sitt 270-graders gångjärn och 180-graders gångjärn , R1-vikbart stativ i aluminium gör det enkelt för användarna att justera den efter önskad höjd och vinkel för optimal tittarupplevelse, vilket också hjälper till att undvika nacke, säger Satechi.

LÄS OCH: Satechi presenterar 4K 60Hz USB-C till HDMI-kabel och adapter för Windows, Mac och Linux

Tillbehörstillverkaren säger vidare: “R1-stativet har en solid aluminiumkonstruktion för att säkert hålla alla bärbara datorer, surfplattor eller smartphones. Det fodralvänliga stativet har stöd för handtag i gummi för att hålla bärbara datorer och mobila enheter utan att repa eller glida. och elegant design är stativet det perfekta tillskottet till alla arbetsytor och skrivbord. Det finns i fyra moderna färger – silver, guld, rymdgrå och rosaguld. “

Satechi-stativ 6

Jag vet vad du tänker – har inte Nintendo Switch ett inbyggt kickstand? Ja, men det är hemskt. Det kan inte justeras för olika vinklar, och uppriktigt sagt är det mycket ömtåligt. Denna stativ från Satechi borde ge en mycket bättre spelupplevelse.

Det vackra Satechi R1 aluminium fällbara stativet kan fås direkt från Amazon för $ 35. Den finns i fyra Apple-färger – Guld, Roséguld, Silver och Grått.

0 Shares