Se Apples “One More Thing” -händelse här

0 Shares

Apple One More Thing

Apple är värd för en ny hårdvaruhändelse idag med “One More Thing” som tagline. Coronavirus-pandemin innebär att – som händelser tidigare på året – den här är förinspelad och har ingen publik … men vad kan vi förvänta oss att lanseras i Cupertino, Kalifornien?

Vi är alla utom säkra på att denna händelse kommer att vara den där Apple presenterar nya modeller av MacBook Air och MacBook Pro som drivs av sitt eget anpassade kisel. Men för att ta reda på allt om företagets byte till ARM måste du ställa in.

Se även:

Apple har pratat om sina kommande ARM-marker ett tag nu och lovar prestandaförbättringar och förbättringar av strömförbrukningen. Viktigt är att omkopplaren innebär att Apples stationära och bärbara datorer kommer att erbjuda integrerat stöd för iOS-appar. Idag kan vi förvänta oss att lära oss om en ny 13-tums MacBook Air, 13-tums MacBook Pro och 16-tums MacBook Pro, men det är möjligt att annan hårdvara kommer att avslöjas.

Även om det har skett olika rykten om specifikationerna för de nya chipsen, till exempel det faktum att det är baserat på A14-chipet, måste vi vänta till senare i dag för att ta reda på detaljerna säkert.

Saker börjar idag klockan 10 PST (eller 13:00 EST) och du kan titta på evenemanget på Apple-evenemangssidan eller på YouTube:

0 Shares