Se ICC Champions Trophy 2017 live i den officiella ICC-smarttelefonappen

0 Shares

International Cricket Council (ICC) släppte sin nya smartphone-app; ICC – Champions Trophy 2017. Den här appen är den bästa appen för alla detaljer i den kommande Champions Trophy 2017, och om du är ett stort cricket-fan kommer du att älska den här appen. Denna app kommer att täcka hela 365 dagar av cricket av nuvarande och kommande serier och turneringar inklusive resultat, videor i HD-kvalitet, nyheter och mer.

Fans kommer att kunna följa sina favoritlag och stödja dem att veta om deras nästa matcher. På ett live matchcenter som kommer att erbjuda uppdateringar för boll, korta videohöjdpunkter, exklusiva videointervjuer och funktioner. Den här appen är tillgänglig för iOS- och Android-användare och kan laddas ner från den officiella webbplatsen.

Appen har ett enkelt gränssnitt med fem flikar under skärmen; det senaste, CT17, video, ranking och mer. Den senaste fliken visar de senaste nyheterna om cricket som kommande matcher, senaste resultat, senaste ICC-videor, kommande matcher och troféställningar. Fliken CT7 visar resultat, matcher och ställningar om Champions Trophy 2017. Videofliken visar alla HD-videor om de senaste ICC-matcherna som höjdpunkter, nyheter och intervjuer.

Fliken Ranking visar rankningen för alla lag och mer flik har alla andra relaterade länkar för ICC-matcher som biljetter, nyheter, pressmeddelanden, berömmelseshall, nyhetsbrev och ICC socialt. Den här appen är en enda lösning för alla cricketfans, så vad väntar du på? Ladda ner den här gratisappen på din smartphone och lämna TV-fjärrkontrollen för andra.

0 Shares