Se Microsofts Build 2018-keynote live här

0 Shares

Det är den tiden på året igen. Microsoft startar sin årliga Build-utvecklarkonferens i Seattle idag, 7 maj, med början med sin inledande nyckel i morse (en andra huvudtitel händer imorgon).

Förra året på Build tillkännagav Microsoft Windows 10 Fall Creators Update, nya mixade reality-headset och -kontroller och ‘Project Emma’, en bärbar produkt för Parkinsons sjukdom. Så vad kan vi förvänta oss i år?

SE ÄVEN:

Medan årets Build-nycklar förmodligen inte kommer att ha så mycket att erbjuda för icke-utvecklare, bör vi fortfarande få se en glimt av vad Microsoft har i butik för Windows 10-användare framöver, inklusive Sets och Cloud Clipboard.

Vi förväntar oss att vi kommer att höra om Microsoft AI-planer, och naturligtvis kommer det att finnas mycket fokus på vad Microsoft kommer att erbjuda företag.

Du kan ställa in dagens Windows-keynote här nedan.

Det är planerat att starta kl. 8.30 PT / 11.30 ET / 16.30 BST.

Vad hoppas du få se tillkännagivna?

0 Shares