Se upp Galaxy Note 3: LG G Pro 2 är officiell, och det är ett odjur

0 Shares

Efter månader av läckor och rykten har LG äntligen tagit bort G Pro 2, och det är speciellt för att matcha sin hårdaste rival, Samsung Galaxy Note 3.

Beväpnad med en 5,9 tum full HD IPS-skärm och drivs av en 2,26 GHz fyrkärnig Snapdragon-processor och 3 GB RAM kommer G Pro 2 också att landa med ett stort avtagbart 3 200 mAh batteri.

En 13MP-kamera med förbättrad optisk bildstabilisering (OIS +) pryder också G Pro 2: s specifikationsblad, och till skillnad från sin mindre G2-bror kan den spela in 4K-video tillsammans med slow motion 1080p-video vid 120fps.

Det kommer att köra Android 4.4 KitKat med några LG-tweaks lagrade ovanpå, varav några låter verkligen användbara.

Genom att ta ‘KnockOn’ -skärmen på G2 ytterligare har G Pro 2 ett nytt Knock Code-trick som låter dig låsa upp det genom att knacka på olika delar av skärmen med 86 000 olika kombinationer för att hålla tjuvarna gissande.

G Pro 2 har också en 1W-högtalare som LG säger oss är 20 procent högre än tidigare, samt ett inbyggt verktyg för att krympa ner skärmen till mellan 3,4 och 4,7 tum för enkel enhandsanvändning.

Det enda vi inte vet om G Pro 2 är priset och utgivningsdatumet, men vi förväntar oss att hitta dem på Mobile World Congress i Barcelona där vi slår våra händer runt de svarta, vita och titanversionerna av G Pro 2.

LÄS MER: Mobile World Congress 2014 – den största MWC-nyheten hittills

0 Shares