Se upp Galaxy S4 – LG G2 har ett helvete

0 Shares

De andra specifikationerna är inte chockerande, men de är lika imponerande. En 13MP bakre kamera med optisk bildstabilisering är inte förvånande: det finns inget utskjutande objektiv, vilket är en imponerande prestation, och den är gjord av det fingeravtrycksbeständiga safirglas som du hittar på en iPhone 5. En 2.1MP front-facer avrundar kamerainställningen.

Det finns dock en trevlig överraskning i ljudavdelningen. Den har en 24-bitars, 192 kHz DAC, vilket borde innebära att den stöder högupplösta ljudfiler. Eftersom den kör Android 4.2.2 borde formatstöd inte heller vara ett problem.

Ett enormt 3000 mAh (icke-bytbart) batteri kombinerat med Snapdragon 800s batterisparläge innebär att G2 kan vara en av de första supertelefonerna som inte besviken i uthållighetsinsatserna. Till och med Galaxy S4 flaggar i slutet av dagen med sin 5-tums 1080p-skärm, så och vi ser fram emot att sätta dem huvud mot huvud.

Ovannämnda Android 4.2.2 OS kommer att flådras med LGs eget Optimus UI. Fingrarna korsade det är inte hemskt; vem vet, det kan vara lika trevligt som HTCs Sense 5.

G2 kommer att landa i 16 GB och 32 GB modeller. När det gäller tillgänglighet kommer det att träffa Sydkorea och sedan Nordamerika och sedan Europa under de kommande åtta veckorna. ingen prissättning att rapportera ännu, men det är osannolikt att det är billigt.

Vi slår svett-handflata tekniska bloggare ur vägen för att få händerna i tid med G2 när vi pratar, här vid lanseringsevenemanget i New York. Så håll ögonen öppna för första intryck, foton och video.

0 Shares