Seagate tillkännager vacker 2TB ‘Game Drive for Xbox SSD’

0 Shares

Om du äger en Xbox One vet du att det finns många spel tillgängliga för konsolen. Fan, det finns nästan för många att välja på – ett bra problem antar jag. Låt oss inte glömma all DLC också! Jag känner mig personligen överväldigad av antalet spel som tillkännages idag, men jag går bort.

Medan Xbox One-konsolerna levereras med en hel del hårddiskutrymme (500 GB eller 1 TB), kan den fyllas mycket snabbt. Tack och lov kan du enkelt utöka lagringen med en extern USB-enhet. För bästa prestanda är en USB SSD-enhet att föredra framför en mekanisk hårddisk. Idag tillkännager Seagate den fruktansvärda namnet “Game Drive for Xbox SSD” som är, som du kan gissa, en extern SSD för Xbox One. Naturligtvis fungerar det också med en dator.

“Finns i kapacitet på 2 TB, 1 TB och 500 GB, den snabba SSD-uppgraderingen på pro-nivå ger snabb spelladdningsprestanda för att komma in i spelet. Den officiellt licensierade Xbox-enheten erbjuder varumärkeselement som matchar Xbox One X-konsoler och ökar konsolens lagring kapacitet att göra plats för alla dina spel och nedladdningsbara tillägg, säger Seagate.

LÄS OCH: # BetaNews20 Giveaway: HyperX Cloud Alpha-spelheadset för PC, Xbox, PS4, Switch och mobil

Lagringsföretaget säger vidare, “Omedelbart igenkänt av din Xbox-konsol och installerad på under två minuter, är Game Drive för Xbox SSD-inställning snabbt och med USB 3.0-hastigheter kommer spel som spelas från enheten att fungera precis som om de vore spelas från konsolens interna hårddisk. Dessutom är Game Drive för Xbox SSD tillräckligt liten för att glida i fickan, behöver ingen separat strömkabel och kan lagra mer än 50 nedladdade spel, nedladdningsbara tillägg och prestationer för fortsatt spel på vilken generation av Xbox One-konsoler som helst. “

Tyvärr kan inte USB-C (den borde levereras med en USB-C till USB-A-kabel) SSD inte idag. Seagate säger bara att det kommer att finnas tillgängligt “senare i sommar.” Det är också ganska dyrt, som du kan föreställa dig. Den bästa 2TB-modellen som de flesta kommer att längta efter är skyhöga $ 600 – mer än en faktisk Xbox one X! 1 TB-varianten kostar $ 300, medan 500 GB är bara $ 150.

0 Shares