Sekretess: Cloudflare tar med sitt DNS-växlingsverktyg 1.1.1.1 till iOS och Android

0 Shares

Cloudflare 1.1.1.1

Cloudflare har just gjort det mycket enklare att dölja din mobilsurfning från din Internetleverantör – och få tillgång till innehåll som annars kan vara otillgängligt. Företaget har lanserat en 1.1.1.1-app för smarttelefonanvändare, vilket gör det otroligt enkelt att växla mellan DNS-tjänster med ett par kranar; vad motsvarar ett gratis VPN-verktyg.

Tidigare på året lanserade Cloudflare sin 1.1.1.1 DNS-tjänst för att ge integritet och snabbhet, men det var lite avskräckande för användare som inte kände till att tippa med sådana inställningar. Med lanseringen av 1.1.1.1 för iOS och Android är processen mycket, mycket enklare – och appen och själva tjänsten är gratis.

Se även:

Cloudflares 1.1.1.1-tjänst är en gratis DNS-resolver som erbjuder integritet och säkerhet. Genom att lansera iOS- och Android-appen gör företaget det möjligt för mobilanvändare att slå på och av den snabbt och enkelt. Det finns många anledningar till att du vill överväga att använda en annan DNS-tjänst än den som din ISP erbjuder som standard.

Först och främst är det möjligt för din ISP att övervaka dina DNS-frågor och det här är information som kan vara mycket avslöjande. För det andra kan din Internetleverantör blockera innehåll i ditt land, och genom att använda en alternativ DNS kan du kringgå denna begränsning – att betyda mobilappen för 1.1.1.1 kommer att vara ovärderlig för resenärer. För det tredje kan du mycket väl upptäcka att 1.1.1.1 DNS är snabbare än vad du för närvarande använder … och vem gillar inte lite extra hastighet gratis?

Som Cloudflare förklarar:

Varje gång du är på en offentlig internetanslutning kan människor se vilka webbplatser du besöker. Ännu värre, din internetleverantör säljer mycket möjligen all din webbhistorik till högst budgivare. Vi har ett verktyg som heter 1.1.1.1 vilket gör det enkelt att få en snabbare, mer privat Internetupplevelse, men det har historiskt varit för komplicerat för många att använda, särskilt på mobila enheter. Idag lanserar vi en app som du (och alla du känner) kan använda för att använda 1.1.1.1 varje gång din mobiltelefon ansluter till Internet. Det är gratis, det är enkelt, ladda ner det nu.

Du kan ladda ner 1.1.1.1 för iOS från App Store och 1.1.1.1 för Android från Google Play.

0 Shares