Sengled Solo Smart Bulb Review

0 Shares

Vi har sett smarta glödlampor tidigare, så det här är inte något nytt för oss. Men vi förstår att de fortfarande är väldigt nya på marknaden så kommer att börja om från början med den här. Sengled Solo Smart Bulb säljs till cirka 39,99 £ från olika onlinebutiker, vilket inte är dåligt för vad som erbjuds här.

sengled solo smart lampa 4

För det första är Sengled Solo enorm! IT mäter ungefär 5,5 tum långt och 2,8 tum runt vid sin bredaste punkt. Den väger ett absolut ton för en glödlampa och har en E27-koppling för att ansluta den till en topplampa eller lampa. Vi var tvungna att köpa en adapter från eBay för att detta skulle fungera eftersom våra armaturer var för små för att glödlampan skulle komma in. Detta var dock inte för mycket av ett problem eftersom adaptern var ganska billig att köpa.

Majoriteten av lampan är gjord av en matt vit plast med undantag av högtalarens metallgrill. Den övre delen av glödlampan där ljuset lyser är gjord av klar plast. Ljuset som lyser har en svag gul färg och det förändras ingen färg här. Glödlampan lyser med 550 lumen i en 105 graders vinkel vilket betyder att den är ljus, men på grund av vinkeln kommer den inte att fylla ett rum om den är installerad i en lampa. Tänk mer stämningsbelysning här.

sengled solo smart lampa 3

Att ansluta lampan till appen var en enkel skruv i uttaget och para ihop med din telefon. Appen i sig är inte funktionsrik så det är lätt att plocka upp snabbt. Musikuppspelningen genom högtalaren görs via själva appen. Lampan använder en Bluetooth-signal för att ansluta till din telefon eller surfplatta. De enda alternativen i appen är att ändra volymen på högtalaren och ett svepfält för att ställa in en dimmer. De borde ha inkluderat någon form av timer här så att lampan tänds automatiskt.

Inuti högtalargallret finns två 3-watt tweeter som tillhandahålls av JBL. Vad som var en besvikelse var att högtalarna var väldigt subpariska jämfört med JBL: s andra produkter på marknaden. De var okej vid mitten av volymen, men förvänta dig inte att någon bas kommer att bryta ut från lampan. För att lyssna på avslappnad bakgrund var det bra. Och jag säger att JBL är lite krossad för sina högtalare av hög kvalitet. Det kan bero på någon teknisk anledning till att väldigt lite bas, om någon, kommer från högtalaren. Vem vet?

sengled solo smart lampa 2

Med allt detta i åtanke finns det andra funktionsrika glödlampor på marknaden som MiPow-sortimentet som vi granskade för en tid sedan. Jag känner att Sengled verkligen missade märket med Solo jämfört med deras Pulse-lampa som för närvarande finns på marknaden. Högtalaren är okej men inget speciellt. JBL släppte verkligen laget här. Jag kan inte låta bli att tänka att om du spenderade lite mer skulle du ha det bättre med Pulsen. Men om det är en glödlampa du behöver och bakgrundsmusik är din grej, prova Solo. För de mer tekniska bland oss, gå till Sengled Pulse.

0 Shares