Shutterstock gör över 17 miljoner videor tillgängliga på Android och iOS

0 Shares

Om du behöver tillgång till videofilmer när du är på språng är du intresserad av dagens tillkännagivande från Shutterstock som ser att företaget gör över 17 miljoner videor tillgängliga för licensiering på både Android och iOS.

Filmen erbjuds i SD-, HD- och 4K-kvalitet och du kan söka, spara och licensiera alla bilder du behöver.

“Eftersom konsumenterna spenderar mer och mer tid på sina enheter anpassar marknadsförare sina strategier för att nå dem där. Som ett resultat har vi sett många kunder övergå till att skapa och exekvera enbart mobilkampanjer”, säger Jamie Elden, Chief Revenue Officer på Shutterstock. “Den här uppdateringen gör det möjligt för en ny generation producenter och innehållsskapare att få bilder på några sekunder för att snabbt och enkelt skapa på språng – kanske när de är på plats. Vi är fast beslutna att kontinuerligt förnya våra produkter och effektivisera den kreativa processen som behoven hos våra kunder fortsätter att utvecklas. “

Den mobila appens surfupplevelse inkluderar det datorvisionsstyrda upptäcktsverktyget Visually Similar Video, som hjälper användare att spåra bilder som liknar ett valt klipp.

Utforska Shutterstocks filmerbjudande på iOS här och Android här.

Bildkredit: Ollyy / Shutterstock

0 Shares