Skaffa din pappa en ny bil den här farsdagen

0 Shares

Det är faders dag den kommande helgen i Storbritannien. En dag får jag vila, lägga upp fötterna, ta en öl, kanske spela lite Warzone … ja, rätt! Snubblat på vad du ska få din far i år? Gillar de bilar, eller Lego eller båda?

Här är några av de bästa lego leksaksbilarna, du kan hjälpa din pappa, denna faders dag.

James Bond Aston Martin DB5 – £ 129,99

En ikonisk bil, en som de flesta fäder borde veta om, oavsett ålder. Aston Martin DB5. Modifierad för att tillåta Bond att ta sig an liknande Auric Goldfinger, Oddjob och Emilio Largo, bilen blev så populär att en exakt kopia av den som användes för att marknadsföra Thunderball såldes för 5,2 miljoner pund på auktion 2019.

Du kanske inte kan få tag på den (nästan) riktiga saken för pappa, men du kan ge honom sin egen Lego-version. Utrustad med coola små tegelbyggda prylar har modellbilen utformats för att ge en utmanande och nostalgifylld byggupplevelse. I den högre delen – prismässigt – jämfört med Audi sportbil, men med tanke på dess historiska status i den klassiska bilvärlden, kan den vara den perfekta presenten för en filmbilälskande pappa.

Audi Sport Quattro S1 – 17,99 £

AudiSportQuattroS1Lego1-min

1985 var det tyska varumärkets Sport Quattro S1 samtal för de flesta städer när racerföraren Michele Mouton vann Pikes Peak International Hill Climb 1985 på rekordtid. Eftersom hon var den enda kvinnan som deltog i tävlingen det året skulle Mouton odödliggöra denna ikoniska sportbil som vi nu har nöjet att kunna replikera med byggstenar.

Om pappa nyligen har spenderat mer tid med barnen och kommit på nya sätt att vara kreativ, varför inte sätta upp din egen kulleklättringsinspirerade lopp inomhus? För mindre än 20 £ kan du bygga och tävla i timmar denna fars dag.

Appstyrd toppväxlarallybil – £ 124,99

Nu är den här lite mer av mig! Nästa är en Lego-bil som inte är en kopia av ett känt fordon, utan istället baserad på Top Gear, och mer specifikt The Stig. I likhet med Aston Martin DB5 är 463-bitars leksaken perfekt för racerbilsfans som skulle älska att köra som karaktären som aldrig tar av sig hjälmen. Utrustad med autentiska ljudeffekter styr du bilen med Lego Technic Control + -appen och testar dina färdigheter med racingutmaningar.

Kan du inte ta hand om en körkretsupplevelse i år och tänka på något för att passera tiden den 21 juni? Detta kan bara vara det perfekta sättet att tacka pappa och ge honom en smak av en unik körupplevelse som även inkluderar de små.

Land Rover Defender – £ 159,99

DefenderLego1-min

För att avsluta med en smäll är detta Land Rover Defender och det är ett odjur! Terrängkörningsmaskinen, som ursprungligen designades på 80-talet, har haft en lista över specialutgåvor genom åren – inklusive 2000 Tomb Raider-upplagan som firade Land Rovers förflyttning till filmland. Men sådan är karaktären av begränsade utgåvor, versioner av Defender – som inspirerar mest – kan ibland vara svåra att få tag på.

Så om pappas favoritförsvarare är utanför den realistiska listan för köp kan han fortfarande erövra alla typer av terräng tack vare Legos tegelversion. Förpackad med realistiska detaljer och 2573 bitar att bygga, kan det hålla den perfekta presenten att hålla honom underhållen i timmar i slutet av denna fars dag.

Så det är det. Det finns några coola Lego-modeller som pappa kan spendera timmar på att bygga, på sin lediga dag eftersom vi alla pappor älskar att bygga saker. Ropa till Lookers för att koppla in oss med lite inspiration.

0 Shares