Skärmskyddslista visar hur iPhone 8 kommer att se ut

0 Shares

iphone-8-fodral

Lanseringen av iPhone 8 är fortfarande långt borta – men som med nästan varje smartphone som vi noterar (vi tittar på dig, OnePlus 5) – massor av detaljer har glidit ut före något officiellt tillkännagivande. Den senaste läckan “bekräftar” vad vi länge förväntat oss: att det kommer en ganska betydande redesign.

Vi har redan hört rykten om att iPhone kommer att vara nästan ramlös, och vi har sett förmodade produktionslinjebilder som visar fram- och bakpanelerna. Frontpanelens bilder visade en konstig utskärning längst upp på telefonen och en ny lista på tillbehörswebbplatsen MobileFun för ett “Olixar iPhone 8 skärmskydd i härdat glas” verkar stödja detta.

Något som hittills har hindrat telefoner från att ha så liten ram som många skulle vilja är det faktum att en kamera och högtalare tenderar att monteras ovanför skärmen. Detta är inte – vi kan nu vara ganska säkra – fallet med 5,7-tums iPhone 8: skärmens överkant verkar ha en utskärning för att hysa dessa komponenter.

Att äta in i vad som normalt skulle vara meddelandefältet visas utskärningen i en lista som publiceras på MobileFun. Sidan för Olixar iPhone 8 skärmskydd i härdat glas – svart (“svart” som antyder att andra färger också kommer att finnas tillgängliga) visar både en iPhone 8 och skärmskyddet; båda har samma utskurna design. Det har föreslagits att det saknade meddelandefältet kan ersättas med en pekfältfunktion i MacBook Pro-stil längst ner på skärmen som heter Funktionsområdet.

Naturligtvis bör alla läckor behandlas med en viss skepsis, men MobileFun har en anständig historia av att tillhandahålla information om kommande telefoner månader innan de tillkännages.

0 Shares