Skullcandy Crusher ANC-hörlursgranskning

0 Shares

Stora fans av Skullcandy här på TechNuovo och vi har haft turen att prova ett antal av deras produkter genom åren. Idag tittar jag på en av deras nyare, toppnivåprodukter, Crusher ANC. De säljer för närvarande £ 199,99 över i den officiella Skullcandy-butiken och det är en anständig summa pengar, jag hoppas att de kan leverera på prestanda. Låt oss ta reda på.

Crusher ANC innehåller ett antal funktioner inklusive:

Justerbar bas Aktiv brusreducering Personligt ljud Bluetooth 5.0 Upp till 24 timmars batteritid plus snabb laddning Inbyggd kakelstracker

Första intrycken är mycket positiva och genast är jag imponerad av förpackningen och hur hörlurarna presenteras. Hörlurarna kommer i en grå hårdväska, med lite subtilt märke, ett bärhandtag och det är mycket robust, så det skyddar hörlurarna i din väska eller liknande. Fodralet är gjutet, så hörlurarna kan bara lagras på ett visst sätt och det finns ett litet dedikerat område för de medföljande kablarna. Två kablar medföljer, en USB C för laddning och din vanliga aux-kabel så att du kan använda kabelanslutna hörlurar om batteriet tar slut på dig.

crusher_anc_2crusher_anc_3

Dessa hörlurar finns i tre ytor, Fearless Black, Deep Red och Black / Tan, och vi tittar på den svarta versionen. Den övergripande designen är mycket blygsam, med minimal branding och mestadels en satinsvart finish med inslag av gråmetallgrå. Det är huvudsakligen tillverkat av plast men det inre huvudbandet innehåller en del metallramar och det finns också stoppning i huvudbandet. Varje öronkåpa innehåller tjockt skumdynor, de svänger också 180 grader och kan vikas in på sig själva. Generellt finns det en bra mängd flex och rörelse för att möjliggöra en bekväm passform.

På vänster öronkåpa finns ihopkopplingsknappen med tillhörande indikatorlampor, som också fungerar som ANC på / av en gång ihop och en skjutreglage som justerar den haptiska basen. Till höger hörsnäcka är USB C-porten och AUX-ingången plus tre knappar. Dessa knappar har flera funktioner, beroende på om du trycker på eller håller in knappen och kommer att ändra volym upp och ner, plus ändra spår. Mittknappen kan användas för att besvara eller avsluta ett samtal, plus att aktivera röstassistenten. Det finns också röstmeddelanden när jag ansluter etc, en mycket brittisk röst jag borde lägga till.

crusher_anc_4crusher_anc_5

Jag har använt dessa varje dag i en vecka, medan jag arbetat hemifrån och de har varit jättebra! De är någonsin så bekväma att bära, i två minuter eller två timmar, tack vare den örnskyddet med öronsnäckor. Standardljudprofilen är ganska bra och den är ganska välbalanserad. Jag spelade igenom mina vanliga låtar, lite av allt och de lät bra. Rik och skarp sång, med piercing gitarrsolon m /. Basnivån är rättvis som standard men vi har den haptiska basreglaget, så att du kan justera basnivån efter din smak. Det är stor skillnad mellan 0 och 100 med skjutreglaget, så ta det lugnt och för mig lade jag bara till lite, kanske 20% eller så, bara för att ge den den lilla märkbara skillnaden. Slå upp det till 100% och det känns som att förarna faktiskt bultar, vibrerar dina öron, vilket är en udda känsla och en jag inte har upplevt med hörlurar tidigare. Jag tror inte att förarna faktiskt tillhandahåller denna bas, jag tror att den simuleras av någon annan bit teknik inom varje öronmussla och Skullcandy har också patenterat den här tekniken, så jag är säker på att detta inte kommer att vara sista gången vi ser det. Det är en helt personlig preferens för den extra basen men jag skulle inte gå för högt, eftersom det var galen att lyssna på Drake @ 100% bas, mina kinder skakar fortfarande. Det fick mig att tänka, hur är det med filmer och spel? I båda lägger det till en annan nivå och jag har en känsla av att dessa skulle vara bra med VR för den haptiska återkopplingen men jag måste komma tillbaka till dig på den fronten.

Jag nämnde i början om “personligt ljud” och av detta kommer Skullcandy att producera en ljudprofil baserad runt dig. Detta kan göras via Skullcandy-appen och innebär ett ljudtest i realtid som ger en personlig ljudprofil baserat på din unika hörsel. Den profilen lagras sedan i hörlurarna för att ge dig bättre prestanda och jag måste hålla med, jag tror att det gör det. Det var inte det enklaste att identifiera skillnaderna mellan standard och min personliga profil men det finns något där och ju mer jag lyssnar kan jag höra subtila förbättringar.

crusher_anc_6

Den aktiva brusreduceringen är mycket bra. Jag har hörlurarna på medan jag skriver upp det här och jag hör inte mitt mekaniska tangentbord. Likaså när man går runt och även om det är tyst under denna låsning, minskar de yttre ljuden från bilar, vinden och andra människor dramatiskt. Det finns också ett omgivande alternativ om du vill släppa in lite av omvärlden.

Kontrollerna och knapparna fungerar mycket bra och de är alla väl placerade och lätta att nå. Om du tar av dig hörlurarna kommer ditt innehåll att fortsätta att spelas, eftersom jag vet att vissa nu kommer att pausa ditt innehåll men detta brukar inte.

Batteriets livslängd verkar bra. Jag använde dessa i ungefär 1-2 timmar om dagen och batterinivån sjunker men inte enormt och självsäker i Skullcandys uttalande om cirka 24 timmars batteritid. Batteriet tillåter också snabb laddning, vilket är fantastiskt och efter bara 10 minuters laddning får du ungefär 2-3 timmars uppspelning. Hört av kakel? Det ingår också och är inbyggt i hörlurarna, så när du har ställt in dem via Tile och om du förlorar dem kan du hitta dem via Tile. Jag har blandade känslor över Tile, som förra gången jag kollade var det P2P och ute i pinnarna, det fungerade inte alltför bra för mig.

Jag har verkligen haft min tid med Crusher ANC och jag kan inte få nog av den haptiska baskontrollen, det är fantastiskt! Sammantaget ett välpresterande, bekvämt och förstklassigt par hörlurar, komplett med ett par coola förmåner som baskontroll och kakelintegration. För mer info, gå till den officiella Skullcandy-webbplatsen.

Mina kinder skakar fortfarande och jag älskar det.

0 Shares