Skullcandy Grind Wireless Headphones Review

0 Shares

Nu är jag inte säker på om det bara är en jävla helvete, Skullcandy pumpar ut någon ond produkt idag, särskilt deras hörlurar. Nu är vi inga främlingar för Skullcandy på TechNuovo efter att ha granskat några modeller tidigare, men de förvånar oss hela tiden.

För inte så länge sedan släppte Skullcandy sina Grind-hörlurar, en trådbunden version av vad vi ska visa dig nu. De var bra, med en utmärkt prislapp bifogad. Som du förmodligen kan föreställa dig, heter den nya versionen Grind Wireless, och du kommer aldrig att gissa vad som är annorlunda?

Skullcandy Grind trådlösa hörlurar finns i ett stort utbud av mönster. Från blått och svart till en metalltyp, ljusorange och mörkblå till och med lila. Listan fortsätter. Poängen är att deras design finns där för dig, för att fatta ett beslut för att matcha din stil. Vi fick en brun version med rött tartan täckt skum och ett kamouflagemönster på toppen av huvudbandet. Ser bra ut.

Prestationsmässigt vet jag inte vad jag ska säga annat än “fantastiskt”. Det var svårt att hitta ett fel med denna uppsättning burkar med hänsyn till priset. Okej, de kommer inte att stå upp mot de stora pojkarna som Bose och Sennheiser, men för en under £ 100 uppsättning trådlösa hörlurar får du definitivt dina absoluta pengar.

Basen är djup och mycket kontrollerad perfekt för dina smutsiga baslåtar. För rock och akustiska fans står mellans och höjderna för sig själva och producerar några tydliga och skarpa cymbalhits. Även på akustiska spår kunde man höra de enskilda strängarna plockas.

Det enda som tappade mig lite var bristen på tillbehör. Ett bärväska eller till och med en USB-kontaktadapter för laddning skulle inte ha gått fel. Det enda du får i lådan är hörlurarna, en USB-kabel för laddning och en 3,5 mm aux-kabel för att du får slut på juice.

En sista sak är batteriets livslängd. Skullcandy kräver 12 timmars användning. Det finns dock ingen avstängning utan att koppla bort den från Bluetooth. Så om du är en av de här personerna som håller din Bluetooth på, kommer Grind Wireless-hörlurarna att fortsätta kryssa tills du spelar ett annat musikspår.

Så ja, Skullcandy Grind trådlösa hörlurar är ganska anständiga för priset, trots det par bedrägningar jag har. Jag skulle definitivt rekommendera dem över de mest jämförbara prissatta trådlösa hörlurarna. De är definitivt de bästa vi har provat. För mer info, kolla in deras hemsida. Du hittar alla funky mönster där också.

0 Shares