Skydda din dyrbara telefon med denna magnetiska laddningskabeladapter

0 Shares

Kickstarter är ofta full av lysande saker att kasta dina pengar på. Och ibland är det inte. Trots sitt besvärliga namn faller ZNAPS i den lysande kategorin.

Det är ganska enkelt. Anslut microUSB- eller Lightning-uttaget till din iPhone- eller Android-enhet, dra motsvarande adapter över slutet av din befintliga laddningskabel och bom – du har precis välsignat din telefon med MagSafe-krafter som är identiska med de som finns på MacBooks.

Det betyder att du kan vinka adjö till de dagar då dina husdjur och / eller små barn slår telefonen i golvet när de hakar i kabeln när de springer förbi.

Även om blixtkablar redan är reversibla, har ZNAPS-adaptern också den extra fördelen att göra microUSB-kontakter reversibla, så det finns inget mer att fiska i mörkret och försöker få dem i första gången.

En försegling runt adapterens yttre kant innebär också att laddningsportarna också är vattentäta, även om det inte gör mycket för resten av en enhet.

Själva adaptern är tillräckligt liten för att säkerställa att din telefon fortfarande passar i alla fall du råkar äga, och ett komplett blixt- eller microUSB-kit ger dig tillbaka $ 11 på Kickstarter, där målet $ 120 000 har krossats med över 800 000 $ höjt i skrivande stund.

0 Shares