Skyhill (PC) Recension

0 Shares

Det verkar som om överlevnadsspel har blivit ganska populära under det senaste året eller så med indieutvecklare som dyker upp överallt för att få sin senaste skapelse där ute till massorna via Steam eller en annan spelplattform. Skyhill, en läcketrålare zombie skräck är inte annorlunda.

Baserat på Hotel Skyhill, spelar du som Perry Jason, en mejslad haka, svullet bröstkorg. Efter att ha avslutat din sista burk bönor bestämmer Perry att det är dags att lämna din takvåningssvit på 100: e våningen och ta dig till gatunivån för att fly.

Hotellvåningarna är uppdelade i tre rum; korridoren, rummet till vänster och rummet till höger. Varje rum är fyllt med byte som du kan använda för att skapa nya redskap. Det kan också finnas några överraskningar där inne i form av zombies. De flesta av fienderna du stöter på är körningen av kvarnen just vända zombietyper medan andra fungerar mer som en bossnivå för just det golvet.

Tillverkningen görs extremt bra och ger dig spelaren ett stort urval av föremål att använda, från vapentyper till matrecept. Spelet håller dig klickande.

Resurser över de första 20-våningarna är enkla. Resurser är vanliga och fiender är svaga. Men när du väl har börjat komma till de nedre våningarna börjar den verkliga utmaningen. Du måste vara knapp med dina resurser.

Att lämna varje rum förbrukar en hunger, vilket innebär att du måste hålla påfyllt för att överleva.

Combat är ett ganska grundläggande vändbaserat system med ljudeffekter som aldrig förändras vilket är synd eftersom det kan bli repetitivt, särskilt efter att ha dödat din 100: e lämpliga zombie.

Skyhill är roligt och typ av beroendeframkallande när du kommer till de lägre nivåerna. Vi ska fortfarande avsluta spelet. Uppenbarligen var människorna på de nedre våningarna inte stora ätare.

0 Shares