Skype-chattar med upp till 50 personer nu tillgängliga för alla efter att beta-testningen avslutats

0 Shares

Skype-gruppchatt

Efter ett betatest av funktionen har Microsoft fördubblat antalet personer som kan delta i en Skype-chatt från 25 till 50 för alla användare.

Alternativet att chatta med upp till 49 andra personer gäller både video- och ljudchattar, och det är något som förmodligen kommer att tilltala företag mer än enskilda användare. Ökningen gör att Skype äntligen kommer ikapp Facebook Messenger och överträffar Apples FaceTime.

Se även:

Microsoft erkänner att en ökning av antalet chattdeltagare kan göra saker lite knepiga och potentiellt irriterande, så företaget har gjort ändringar i hur meddelanden fungerar. Företaget säger: “Med ökningen av antalet deltagare gjorde vi också några ändringar i hur dessa större samtal startar”.

Det fortsätter med att förklara:

Vi lade till ett meddelande för att ersätta ringsignalen som standard, så att alla medlemmar i gruppen kan få en snabb ping för att gå med i samtalet. Dessa aviseringar är ett enkelt, diskret sätt att få dina samtal och möten (vare sig det är mellan familj, vänner, podcastgäster eller medarbetare). Om meddelandet om att starta ett samtal inte räcker kan du välja enskilda medlemmar att ringa, eller om din grupp är färre än 25 deltagare kan du ringa hela gruppen.

Du måste se till att du kör den senaste versionen av appen för att dra nytta av ändringarna.

0 Shares