Släppdatum för Microsoft Surface AIO: Förväntas under Windows 10-händelsen den 26 oktober

0 Shares

Microsoft Surface AIO med kodnamn “Kardinal”Förväntas lanseras under det kommande Windows 10-händelse den 26 oktober kl 10 EDT (19:30 IST) i New York. Det Redmond-baserade företaget har redan skickat ut mediainbjudningar till evenemanget i New York den 26 oktober, som kommer att streamas live på nätet. Inbjudan avslöjar faktumet ”Vad är nästa för Windows 10?“, Vilket signalerar ankomsten av det nya Surface-skrivbordet.

Enligt rapporter förväntas lanseringsevenemanget vara företagets största lanseringsevenemang 2016. Det finns rapporter som bekräftar det faktum att företaget kommer att lansera en ny Surface allt-i-en-dator, som spioneras för att konkurrera med sin rival Apple iMac.

Tidigare har Microsoft angett att händelsen handlar om nästa kapitel i Windows 10-eran. Förutom programvaruorienterade tillkännagivanden och stegvisa uppdateringar av funktioner i den befintliga jubileumsversionen av Windows 10 förväntas Microsoft visa upp en allt-i-ett-dator (AIO) under sitt Surface-varumärke.

Ankomsten av Surface AIO ryktas i juli 2016

Ankomsten av Surface all-in-one ryktes ursprungligen i juli när en Indien-baserad programvaruutvecklare twittrade bilder av en hall i Microsofts huvudkontor fyllda med de kommande Surface-prylarna. Vi hade sett Surface-surfplattor och AIO bland alla bilder på väggen.

New Surface AIO kommer att levereras i tre skärmstorlekar

Enligt rapporter som kommer in kommer den nya Surface AIO att kodenamnas som Kardinal och kommer att finnas i 21, 24 respektive 27 tum. Enligt rykten kommer programjätten att avslöja Surface AIO i alla tre skärmstorlekar. Dock kommer endast en AIO att visas för publiken.

När vi skriver detta har vi ingen information om specifikationerna för den påstådda Surface AIO-datorn. Vi förväntar oss dock att något kommer fram när händelsedatumet närmar sig. Med största sannolikhet kommer den nya Surface AIO att ge stöd för upp till 4K-skärm.

Microsoft hade skjutit upp lanseringen av andra generationens Surface Book till Q1 2017. Med de tidigare trenderna borde den ha lanserats före andra kvartalet 2016. Enligt branschanalytiker håller Microsoft på att lansera Surface AIO PC för att kompensera för underskottet .

Intel Kaby Lake försenade lanseringen av nya Surface Book

Den främsta anledningen till förseningen i lanseringen av ny Surface Book tillskrevs att Intel Kaby Lake-processorn inte var tillgänglig. Eftersom Intel har börjat tillhandahålla processorer till tillverkare kan vi förvänta oss lanseringen snart. Vi har sett företag som Dell, HP och Lenovo har börjat släppa nya bärbara datorer med 7: e generationens Intel-processorer.

Om man ska tro rykten arbetar Microsoft hårt för att starta Surface Phone med Intel Kaby Lake-processor i början av 2017. Det finns rapporter om att Surface Phone kommer att levereras med 8 GB RAM och intern lagring upp till 256 GB. Du kan förvänta dig 4 GB RAM-variant i budgetsegmentet.

0 Shares