Smart Tech oss briter vill ha i våra hem

0 Shares

Att ha ditt hem anslutet till internet och fjärrstyra, var en gång en sak av fantasi, bara sett någonsin i filmer. Men nu är det lättare än någonsin att ta med smart teknik in i ditt hem, inte bara för att göra husägarnas liv enklare utan också för att vara mer energieffektiv i vissa fall. FastSaleHomes.co.uk analyserade de senaste resultaten från Ernst, som undersökte 2 500 brittiska hushåll för att identifiera vilka smarta hemapparater / apparater de planerar att definitivt äga om fem år.

Smarta hemapparater / apparater som kan fjärrhanteras och övervakas via Wi-Fi av smartphones och surfplattor har revolutionerat hur människor lever. Grundläggande, ge dem en större nivå av kontroll och bekvämlighet när man hanterar viktiga aspekter av hemmet som temperatur, belysning och säkerhet.

Framväxten och utvecklingen av smarta hemteknologier har inte varit något extra. Faktum är att 57% av britterna nu har minst en smart produkt i sin hemmiljö, per ny statistik från Smart Home Week. När det gäller konsumenternas efterfrågan kommer en förvånande 10,8 miljarder pund att spenderas på smarta hushållsenheter / apparater i slutet av detta år (2019), enligt prognoser från granskningsjättarna PricewaterhouseCoopers (PWC).

Det kommer inte som någon överraskning eftersom hemassistenter kom överst på listan med 41% av befolkningen som förväntade sig att äga en inom fem år. Det är överallt, Amazon leder vägen med Alexa, med Google-assistent och Siri inte långt efter. Gemensamt högst upp på listan är smarta uppvärmningskontroller. Med ökningen av gas- och elpriserna är människor mer medvetna om energipriserna och också vilken effekt energiproduktionen har på vår planet. Som ett resultat har smarta kontroller gjort det enklare att kontrollera vår uppvärmning, vilket minskat kostnader och användning.

Längst ner på listan finns smarta apparater, ugnar, kylskåp och tvättmaskiner. Ugnen och tvättmaskinen förstår jag men kylen, jag tror inte att folk tittar på den större bilden. Enligt min mening kommer produkter att ha specifika platser i kylskåpet och när det används kommer kylskåpet automatiskt att läggas till det i en inköpslista eller köpa det åt dig. Tänk på helheten!

Andra anmärkningsvärda omnämnanden inkluderar smarta lampor, som är högst upp, smart säkerhet som är billigare än någonsin och även smarta lås, som oroar mig i helvetet. Att inte få tillgång till ditt hem på grund av ett urladdat batteri eller felprodukt är inte en framtid jag vill vara en del av.

Att gå över till en ganska oroande stat, för mig hur som helst, är att 37% procent av människorna skulle köpa smarta produkter från sin bredbandsleverantör. BROADBAND LEVERANTÖR, varför? Jag är medveten om att vissa leverantörer erbjuder några smarta tekniker men high street-kedjor, Amazon eller andra online-återförsäljare erbjuder ett mycket bättre urval, till vanligtvis ett lägre pris. Det är nyckeln att shoppa.

0 Shares