Snabbt! Uppgradera till Windows 10 gratis 2021

0 Shares

Windows-tangent

När Microsoft först släppte Windows 10 gjorde företaget en stor sak om att operativsystemet fanns tillgängligt som en gratis uppgradering under en begränsad tid.

Den kostnadsfria uppgraderingsperioden – förmodligen – upphörde för en tid sedan, men det är faktiskt fortfarande möjligt att hoppa från Windows 7 eller Windows 8 till Windows 10 gratis år 2021. Här är vad du behöver veta om att få en gratis uppgradering till Windows 10.

Se även:

När man tänker på det faktum att Microsoft varnade alla tillbaka i mitten av 2015 att det bara skulle vara möjligt att uppgradera till Windows 10 gratis under en begränsad tid efter lanseringen av operativsystemet, är det kanske lite förvånande att mer än fem- och ett halvt år senare finns det fortfarande en väg till en gratis uppgradering.

För att få en gratis uppgradering måste du köra en äkta, aktiverad kopia av antingen Windows 7 eller Windows 8.x. Du kan sedan använda följande steg för att tjäna dig en gratis uppgradering till Windows 10:

    Ladda ner Windows Media Creation-verktyget från Microsofts webbplats. Starta verktyget och välj Uppgradera den här datorn nu alternativ. Följ instruktionerna på skärmen för att uppgradera ditt operativsystem. Snart kommer du att ha Windows 10 installerat. Kontrollera aktiveringsstatus för ditt system genom att öppna inställningar, på väg mot Uppdatering och säkerhet och sedan titta i Aktivering sektion. Du bör se att Windows 10 är aktiverat men om inte, kan du klicka på Aktivera för att slutföra processen.

Bildkredit: tomeqs / Shutterstock

0 Shares