Sony Ericsson K770i recension

0 Shares

Sony Ericssons Cyber-shot-linje har varit toppen av kamerafonen under ett tag, men vi kunde inte låta bli att tänka att med sådana som K850i blev de lite fylliga. Gå in i den supertunna godisbaren utan tillsatt socker: K770i.

Feature fett

K770i är imponerande 14,5 mm tunn men har fortfarande en 3,2 MP-kamera, 3G-surfinghastigheter och Sonys fantastiska Walkman-musikprogram, vilket innebär att lyssna på dina låtar inte är som att höra dem genom två burkar och en sträng.

Kameramässigt är det verkligen inte lika bra som 5MP, Xenon flash-toting K850i, men funktioner som PhotoFix, så att du kan röra upp foton, innebär att snaps är tillräckligt bra för att skriva ut på blanka.

Du har ingen domkraft

Tyvärr har K770i inget 3,5 mm-uttag och ingen adapter levereras, vilket innebär att du antingen måste köpa en eller leva med de medföljande telefonerna.

Minne kan också vara ett problem om du planerar att vara Sir Snap-a-lot, eftersom det bara kommer med ett 256 MB-kort och 16 MB inbyggt minne.

Men vi njöt av den musikaliska upplevelsen – det verkar ha alla bra gener från Walkman-sortimentet, med anständig bas och en skarp high-end. Stereo Bluetooth finns också till hands om du vill matcha den med några kompatibla burkar.

Vi njöt också av att ha 3G-surfning hastigheter och XHTML-webbläsaren gjorde sidor tillräckligt bra. Det enda verkliga problemet är att skärmen är lite liten för omfattande Googling.

K770i utmärker sig inte inom ett visst område, men om du är ute efter en kapabel och snygg allround, är detta en av de starkaste telefonerna där ute.

0 Shares