Sony Ericsson P1i recension

0 Shares

FÖRHANDSVISNING

Sony Ericssons P990i var en fullspäckad fella – Wi-Fi, QWERTY-knappsats, pekskärm – du heter det, han gjorde det. Men det visade sig. Varje gång du åkte i affärer var du tvungen att boka en extra plats i planet.

Så i andan av Marjorie Dawes ‘Fat Fighters, har Sony Eric lagt sin flaggskeppssmartphone på en dammdiet och kommit tillbaka bättre än någonsin.

Den nya P1i är 25 procent mindre än sin äldre bror, men ändå lika välutrustad som en pinstriped schweizisk armékniv. Du får Wi-Fi, 3G, en komplett QWERTY-knappsats och VoIP-funktioner som alla körs på ett UIQ-operativsystem.

Mini-QWERTYphobes har möjlighet att känna igen handskrifter på 2,6-tums pekskärm och den kommer med 160 MB inbyggda hjärnor. Som med de flesta Sony Erics kommer du att kunna stoppa lite extra i MicroSD-kortplatsen om du får slut på utrymme.

Men låt inte ditt sinne avvika för långt från affärer; det kommer att finnas gott om tid för skojs skull på helgen. P1 får en ny antydan till frukt med stöd för BlackBerry Connect-e-post och en visitkortscanner som importerar alla detaljer direkt till dina kontakter.

När helgen äntligen kommer kommer 3.2MP-kameran att hantera en del avslappnad knäppning, det finns trådlös musik via A2DP Bluetooth, och för trådlösa fans (nej, den gamla typen) finns det också en FM-radio.

Vi får en recension för dig så snart en träffar vår portfölj.

Rivaler

Videorecension: BlackBerry Curve

Nokia E61

Relaterade recensioner

Sony Ericsson P990i

BlackBerry 8800

Relaterade nyheter

Sony Ericssons P1-smartphone – mindre är mer

0 Shares