Sony Ericsson T650i recension

0 Shares

Sony Ericssons senaste spel för catwalken för modetelefon började med medelhögt med mellanklassen S500i, som en besvikelse saknade gnistan.

I stället för att glida bort från modeveckan, har den skandinaviskt-asiatiska klädseln fått en andra stick på stilmilen genom att återuppliva sin T-serie för att visa upp sin nyfunna designflair.

Alla lyser upp

T650i är byggd runt tillverkarens snygga signaturbar och är skickligt skulpterad. Överdelen är tillverkad av rostfritt stål medan den nedre delen pryder en kärleksfull matt kappa.

Den här halvan anländer i Growing Green-finish för damerna och Midnight Blue för herrarna, vilket visar att T650i, precis som S500i, påverkas tydligt av Moder Jord. Den avledande ljusshowen från S500i återuppträder också och lyser upp knappsatsen med vågor av blinkande fläckar för inkommande samtal.

Men det är knappsatsen som är den mest intressanta designdetaljen som visas här, vilket ger T650i en stark identitet bland sina rivaliserande fashionistas. Dessa läckra men unika kvadratiska upphöjda knutar kan se tråkigt ut men din tumme har inga problem att övervinna den.

Den reptåliga mineralglasdisplayen är också en ljus stjärna men lite pokey och denna rymdbrist är markerad när du surfar på internet. De fullständiga HTML-webbsidorna, som redan är klämda av webbläsaren för att passa skärmen, får dig att kisa för att läsa.

Megapixelmuskler

T650i kan vara ute och lockar stilhundarna med sina eleganta linjer, men det packar inte lätt när det gäller funktioner. Inte bara stöder den 3G-nedladdningshastigheter utan den har också en 3,2 MP snapper med autofokus.

Kamerans användargränssnitt speglar arrangemanget och användarvänligheten i K810i medan bildkvaliteten inte är långt ifrån Cyber-shot-kännetecknet heller. Makrofokus ger närbilden en skarp detalj.

Musikmogul

Musikspelaren är också Sony Ericssons standardutgåva och även om den inte är smart, är den fortfarande mycket kapabel. En fyrvägsutjämnare med basförstärkning ger ut ljudet och med Stereo Bluetooth-stöd är det anpassat för trådlösa streaming-sessioner.

Alla dina multimediamedley lagras på ett Memory Stick Micro och Sony Ericsson har hållit kortplatsen under den bakre motorhuven för att hålla T650is figur strömlinjeformad.

T650i har också en söt linje i mobila detaljer inklusive 3D-spel, en inbyggd FM-radio, integrerad bloggprogramvara för att publicera dina foton online, RSS-feeds, videosamtal och mobil e-post. Sony Ericssons meritlista på modetelefonfronten är kanske lite grön men T650i är utan tvekan den finaste stilenheten hittills och levererar tillräckligt med klockor och visselpipor för att de som gillar sin designtelefon ska sippra av mobil substans.

0 Shares