Sony Ericsson W800i recension

0 Shares

Sonys Walkman var hemma och lyssnade på Phil Collins när den digitala musikfesten startade.

Efter att ha utnyttjats av Apples vita fiend lovade den att återupptäcka sin galna ungdom med en orange-och-grädde-musiktelefon, men W800i är inget glatt publicitetsstunt.

Tweaked version av K750i? Vi tror det

Det är i huvudsak Sony Ericsson K750i, en av de finaste multimedia-telefonerna runt, med några viktiga musikjusteringar. 2-megapixelkameran med anständig videoinspelning är en av de bästa vi har stött på, och Sony Ericssons polerade användargränssnitt verkar mer i en musiktelefons anda än Nokias snygga gränssnitt.

De viktigaste förändringarna är också en framgång. Nya in-ear-knoppar som liknar brusreducerare är nästan Sennheiser-klass, och det finns ett 512MB-kort för låtar som kompletterar 32MB internt minne.

Du ville inte ladda ner, eller hur?

Kasta inte bort din HD5 ännu – men med bara MP3- och AAC-stöd ansluter den inte till någon av de stora nedladdningsbutikerna, inklusive Sonys egna Connect, eller hanterar nedladdningar via internet.

Den bästa ljudkvaliteten i klassen, med hjälp av den grafiska EQ och ovanstående telefoner, betyder att W800i är en av de bästa fusionerna av telefon och musikspelare vi har sett.

0 Shares