Sony Xperia T recension

0 Shares

Sonys widgets finns överallt i Ice Cream Sandwich, men det betyder inte att vi inte gillar de flesta av dem. Det finns en trevlig snabbinställningsmeny för Wi-Fi / Bluetooth / NFC, en animerad väderwidget och Sony Select, som kuraterar appar, spel och filmer. Utöver detta är Music Unlimited och Video Unlimited båda mycket snygga underhållningsportaler, och en 60-dagars gratis testversion av musiktjänsten skadar ingen.

Det finns också ganska tung Facebook-integration, vad med TimeScape Friends (snabb åtkomst till dina favoritkompisar) och ett TimeScape-flöde (som också visar Twitter lite kärlek), så om du gillar den här huden kan mycket väl bero på hur väl integrerad du är i socialt nätverk. Inbyggd är också den idiotsäkra Movie Studio-appen och det väldigt snygga fotoalbumet, det senare som innehåller “Nytt från vänner” från, du gissade det, Facebook.

Förutom den vanliga ICS-multitaskingen har Xperia T också inbyggda, flytande “små appar”, inklusive en kalkylator, anteckningsbok och röstinspelare. En fantastisk idé, även om vi inte kunde hitta fler små appar på Google Play, och vi tror att Sonys missade ett trick genom att inte göra Walkman till en liten app.

0 Shares