Spara 80% på Windows 10 Pro – tidsbegränsat erbjudande

0 Shares

Windows 10 skrivbordsbakgrund

Windows 7 stöds inte längre – eller, mer exakt, inte längre. Det betyder inga fler buggfixar och mer avgörande, inga fler säkerhetsuppdateringar. Om du fortfarande kör en Windows 7-dator är det dags att flytta.

Vilka är dina alternativ? Du kan köpa en helt ny dator, men sanningen är att din nuvarande dator förmodligen är mer än kapabel att köra Windows 10. Om du inte har något behov, önskan eller budget att köpa en helt ny dator, upptäck sedan hur du uppgraderar till Windows 10 för så lite som $ 29,99 med två fantastiska erbjudanden.

Den största anledningen till att uppgradera till Windows 10 är – som vi har sagt – säkerhet. Windows 10 hjälper dig att skydda dig mot nya och nya hot, inte bara med fortsatta uppdateringar utan också genom det inbyggda Windows Defender Antivirus. Detta förbättrade verktyg har nu regelbundet nära toppen av listorna för rekommenderade antivirusleverantörer och är en anledning till att infektionsfrekvensen för skadlig programvara är hälften så hög som på Windows 10-maskiner jämfört med tidigare versioner.

Anledningar att uppgradera

Men säkerhet och säkerhet åt sidan, det finns många positiva skäl att uppgradera till Windows 10 också. Skrivbordet kan se radikalt annorlunda ut, men samma funktioner som du känner och älskar finns fortfarande kvar, om än justerade och förbättrade. Start-menyn kom tillbaka efter att ha försvunnit i Windows 8 och kommer med flera förbättringar som Live Tiles och fler genvägar via en separat meny som utlöses genom att högerklicka på Start-knappen. På andra håll får aktivitetsfältet en ny sökruta som ger hela datorns innehåll, appar och inställningar inom räckhåll.

Det finns en praktisk ny tidslinjevy som gör att du snabbt kan komma åt nyligen öppnade program och dokument och ett infogningsverktyg för att hålla dig uppdaterad. Även vardagliga uppgifter som att bläddra på hårddisken efter filer har blivit mycket enklare tack vare File Explorer, med sitt intuitiva bandgränssnitt för enkel åtkomst till alla viktiga funktioner, plus möjligheten att nu övervaka och pausa filöverföringar.

App Store gör det enkelt att ansluta pålitliga verktyg och tjänster, men du kan fortfarande installera program på vanligt sätt. Du kan behöva uppdatera vissa appar för kompatibilitetsändamål, men många bör fortsätta att fungera bra efter uppgradering till Windows 10.

Andra höjdpunkter inkluderar inbyggt stöd för olika smaker av Linux via ett Bash-skal så att du kan köra Linux-program sida vid sida med Windows. Det finns fler anpassningsalternativ, smartare snapping av Windows och förbättrat hårdvarustöd, allt tillgängligt via det sökbara inställningsverktyget.

Systemkrav

Windows 10: s grundläggande systemkrav är mycket låga: 1 GHz-processor, 2 GB RAM, 16-20 GB ledigt hårddiskutrymme och ett DirectX 9 eller senare grafikkort. I grund och botten, om din dator kan köra Windows 7, ska den kunna hantera Windows 10, och om den kämpar något kommer en enkel RAM-uppgradering och / eller uppgradering till en SSD-hårddisk att göra hela skillnaden.

Vissa applikationer som medföljer Windows 7 tas bort från Windows 10, men dessa kan enkelt bytas ut: installera gratis Kodi-appen för att ersätta Windows Media Center och spela till exempel video-DVD-skivor.

Windows Home kontra Professional

Windows 10 Home Edition är perfekt för dem som kör Windows 7 Home Edition, men för bara 10 $ har Windows 10 Professional funktioner som riktar sig till kraftanvändare. Om du är en bärbar datoranvändare har Windows 10 Professional BitLocker-enhetskryptering för att skydda dina känsliga data på vägen. Du får också mer kontroll över hur och när Windows-uppdateringar levereras. Andra höjdpunkter för avancerade användare inkluderar användning av Group Policy-verktyget, hantering av mobila enheter och tilldelad åtkomst.

Få din affär

Windows 10 Home Edition kostar bara $ 29,99, en besparing på $ 95 – eller 79 procent – till det normala priset.

Windows 10 Professional Edition kan köpas för bara $ 39,99, en ännu större besparing på $ 160 – eller 80 procent – till ordinarie pris.

Båda licenserna gäller för en enda dator och är obegränsade och stöder alla framtida Windows 10-funktionsuppdateringar och ‘globala’ så att alla kan köpa dem – USA, Storbritannien, EU, AU!

Efter köpet laddar du ned mediaverktyget som kan användas för att uppgradera en befintlig installation av Windows eller skapa installationsmedier för en annan dator. Gör bara ditt val efter att du startat verktyget så gör resten.

Och glöm inte, du är inte begränsad till att uppgradera från en tidigare version av Windows till 10. Du kan använda din Professional-licens för att uppgradera hemifrån, som en Boot Camp-partition på Mac OS X, ett virtuellt operativsystem och så mycket Mer.

Var man kan köpa

Detta rabatterade erbjudande är endast tillgängligt fram till 30 juni 2020, så se till att du utnyttjar det innan affären löper ut.

Bildkredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares