Spara hundratals på Apple-produkter och mer i Best Buy 50-timmars 50-årsjubileum

0 Shares

bästa köp-50

Best Buy fyller 50 år och vilket bättre sätt att fira än att uppmuntra människor att kasta några av sina hårt förtjänade pengar i dess riktning? Det är precis vad som händer i en 50-timmars 50-årsjubileumsförsäljning som inkluderar 50 Black Friday-liknande erbjudanden.

Företaget påpekar att försäljningen kommer precis i tid för de väsentliga “tillbaka till skolan” -inköpen, men med en bunt pengar som ska sparas från sådana som MacBook Pros och iPhone 6s Plusses, finns det något för alla.

50-årsjubileet är den 22 augusti, men försäljningen startar något före den stora dagen. Det börjar 22:00 Central Time idag och slutar 23:59 lördag 20 augusti. Erbjudandena finns – för det mesta – både online och i butiken, men det är verkligen mycket lättare för dem som väljer att handla via hemsida.

Best Buy belyser några av de erbjudanden som är tillgängliga:

Spara $ 150 på utvalda MacBook Pro-datorer (studenter kan spara ytterligare $ 150, för en total besparing på $ 300 med Best Buy’s Student Deals-program) Spara $ 400 på en 65-tums Samsung 4K UHD-TV Spara 180 $ på Beats Studio trådlösa hörlurar på örat Få en iPhone 6s från $ 1 eller en iPhone 6s Plus från $ 99,99 med två års aktivering på Sprint eller Verizon Wireless (spara $ 200) – eller få ett $ 200 presentkort vid köp av iPhone 6s eller iPhone 6s Plus och aktivering med AT & T Nästa plan Spara upp till 70 procent på LEGO Dimensions, Skylanders och amiibo Spara $ 50 på Garmin Vivosmart HR-aktivitetsspårare Få Destiny och ditt val av två andra utvalda spel gratis vid köp av PlayStation 4 Call of Duty-paketet Få ett presentkort på 50 $ med köp av en Swagtron T1 självbalanserande skoter (bara online)

Klicka på BestBuy.com för att börja handla och spara.

0 Shares