Spara över 50% på en Windows 10 OEM-licens – uppgradera din dator idag!

0 Shares

Är du ute efter en ny kopia av Windows 10? Du kanske bygger en ny dator från grunden eller vill flytta upp från en äldre version av Windows. Kanske du vill köra en version av Windows tillsammans med macOS eller Linux? Oavsett dina skäl är en Windows 10 OEM-licens ett utmärkt val.

OEM-licenser är billigare än fullständiga detaljhandelsversioner – medan de är bundna till en enda dator och inte kan överföras, passar de bra för många. Läs vidare för att upptäcka varför du bör överväga Windows 10 OEM och hur du får en hel del på både Windows 10 Home OEM och Windows 10 Pro OEM.

Tänk Windows 10 OEM och du antar antagligen att det bara är ett alternativ för nya systembyggare. OEM-licenser kan användas på en maskin – när de väl är installerade och aktiverade är de bundna till den enheten, men fungerar annars på exakt samma sätt som en fullständig Windows 10-licens. Det inkluderar obegränsad Windows-ominstallation och tillgång till alla framtida Windows 10-uppdateringar, inklusive den kommande våruppdateringen.

Faktum är att Windows 10 OEM är perfekt för alla typer av nyinstallation du kan tänka dig. Det är det uppenbara valet för dem som bygger en ny dator från grunden – det lägre priset innebär att du sparar pengar på kostnaden för din byggnad, som kan återinvesteras i kraftfullare hårdvara – men du kan också behöva en ny OEM-licens om du har uppgraderat ditt moderkort med en annan modell.

OEM är också ett bra val om du vill uppgradera från Windows XP, Vista eller till och med 7. XP- och Vista-användare kan inte helt enkelt uppgradera sin installation till Windows 10 ändå, och medan alternativet finns i Windows 7 rekommenderas det inte av kompatibilitets- och prestationsskäl. Dra nytta av uppdateringen för att installera en ny, orörd kopia av Windows 10.

En OEM-licens passar också räkningen om du vill köra Windows tillsammans med ett annat operativsystem – antingen i en dual-boot-konfiguration (som en Boot Camp-konfiguration på Mac) eller i en virtuell miljö som VirtualBox, Parallels Desktop eller VMware . I båda fallen är det ett mer kostnadseffektivt val än att spruta ut på en fullständig detaljhandelslicens.

Din Windows 10 OEM-licens ger dig rätt till den senaste versionen av Windows 10 och alla framtida Windows 10-uppdateringar också

Få din affär
Om du vill köpa en OEM-licens har vi lagt upp två fantastiska erbjudanden med en minimibesparing på 50 procent på MSRP. Få en enda, icke-överförbar Windows 10 Home OEM-licens för bara $ 69,99 – det är halva priset (vanligt MSRP $ 139,99).

Eller för bara 20 USD till kan du få en enda, icke-överförbar Windows 10 Professional OEM-licens för 89,99 USD, vilket sparar 55 procent på MSRP (normalt 199,99 USD). Pro-only funktioner inkluderar BitLocker-enhetskryptering, åtkomst till Group Policy-verktyget och hantering av mobila enheter.

Båda licenserna gäller för en enda dator och kan inte överföras. De är utformade för att installeras på en ny eller ren dator – uppgradering från en äldre version av Windows stöds inte. Efter köpet måste du ladda ner den senaste versionen (uppdatering från oktober 2020), som du kommer att använda för att skapa startmediet (tom DVD eller 8 GB + USB-minne) måste du installera Windows 10. Efter installationen och aktivering, alla framtida Windows 10-funktionsuppdateringar, inklusive den nya våren 2021-uppdateringen, är gratis.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares