SteelSeries lanserar Arctis 9X Xbox One-headset med 20 timmars batteritid

0 Shares

Den ursprungliga Xbox One, Xbox One S och Xbox One X är fantastiska spelkonsoler. Helvete, de är verkligen inte ens bara spelmaskiner, utan kompletta medieenheter, utformade för att vara kontaktpunkten för din mediekonsumtion. De spelar inte bara spel utan filmer, TV-program, musik och mer. Med undantag för den förbryllande “All-Digital” -varianten spelar de alla Blu-ray-skivor också.

Med allt detta sagt är spel den primära funktionen för alla Xbox, och idag betyder det till stor del att spela multiplayer-titlar online. Missförstå mig inte, offline-spel har sin plats, men det är mycket roligare att tävla mot andra människor. En av de roligaste aspekterna av online-multiplayer är att använda ett headset för att prata med lagkamrater eller motståndare.

LÄS OCH: Microsoft tillkännager Sport Red Special Edition Xbox One Wireless Controller

Idag lanserar SteelSeries det som de anser vara den bästa headsetupplevelsen för Microsofts konsol. Faktum är att Arctis 9X, som det kallas, utvecklades i samarbete med Microsoft. Det är ett ordentligt “certifierat trådlöst Xbox-headset”, vilket betyder att det inte kräver en dongel, och det borde bättre integreras med Xbox One – en mycket överlägsen upplevelse än ett “normalt” headset. Den har till och med imponerande 20 timmars batteritid.

LÄS OCH: SteelSeries lanserar ‘Stratus Duo’ dubbel trådlös spelkontroll för Android och PC

“Arctis 9X ansluts direkt till din Xbox One, precis som en trådlös handkontroll. Den problemfria installationen gör att du kan spela på några sekunder utan kabel eller dongel. Med full integrering med Xbox kan spelare balansera spel- och chattvolymer på flyga med ChatMix-kontrollen på headsetet och till och med se headsetets batterinivå från Xbox-instrumentpanelen. Förutom Xbox-anslutning är Arctis 9X utrustad med dubbel trådlös teknik, vilket innebär att spelare kan njuta av vilken Bluetooth-aktiverad enhet som helst samtidigt de spelar. Bluetooth kan användas för att ringa samtal, lyssna på musik eller VoIP-chatt medan du blandar i spelljud från sin Xbox. Headsetet kan också tas på språng med oberoende trådlöst Bluetooth-ljud, även borta från Xbox, ” säger SteelSeries.

Företaget säger vidare: “Den infällbara ClearCast-mikrofonen levererar röstklarhet i studiokvalitet och bakgrundsbrusreducering. Konkurrenskraftiga spelare förlitar sig på tydlig, ljudfri kommunikation och den dubbelriktade ClearCast-mikrofonen levererar. Headsetet använder det prisbelönta Arctis-ljudbildet för att betona subtilt , men ändå kritiska ljud. Den oöverträffade tydligheten hos Arctis Signature Sound ger en tydlig ljudfördel jämfört med tävlingen. Xbox: s inbyggda Windows Sonic Spatial Audio låter användare förlora sig själva i spelet när varje ricochet, bluffande zombie och motorbrus kommer till liv runt dem. “

“Vi arbetade direkt med Microsoft för att skapa en helt ny Xbox Wireless-lösning från grunden. Som ett resultat har vi skapat den högsta kvaliteten på Xbox Wireless-anslutningen hittills på ett Xbox-headset”, säger Brian Fallon , Senior Product Category Manager för Audio på SteelSeries.

Företagets VD, Ehtisham Rabbani, väger in genom att säga: “Familjen Arctis är det snabbast växande headsetvarumärket i världen. Vi vet att Xbox-spelare har krävt en Arctis för Xbox under lång tid, så vi är glada över att äntligen introducera det senaste tillskottet av vår Arctis-linje som gjorts speciellt för dem.

SteelSeries delar följande specifikationer.

Hörlursdrivare Neodym 40 mm Hörlursfrekvensrespons 20–22000 Hz Hörlurskänslighet 98 dBSPL Hörlursimpedans 32 Ohm Hörlurar Total harmonisk distorsion <3% Hörlursvolymkontroll På öronkåpan Mikrofon Frekvenssvar 100–10000 Hz Mikrofonmönster Dubbelriktad mikrofonkänslighet -38 dBV / Pa Mikrofonimpedans 2200 Ohm Mikrofonplats infällbar

SteelSeries Arctis 9X Xbox One-headset kan fås omedelbart här för 199,99 dollar. Tänk på att det inte bara är begränsat till Xbox One. Arctis 9X fungerar också med en Windows-dator eller vilken mobil enhet som helst med Bluetooth-ljud, till exempel Android och iPhone.

0 Shares