SteelSeries Nimbus + spelkontroll kommer nu med 4 gratis Apple Arcade-månader

0 Shares

Om du är ett fan av mobilspel och äger Apple-hårdvara (som en iPhone, iPad, Apple TV eller Mac), då måste kolla in Apple Arcade. Prenumerationstjänsten ger dig tillgång till mer än 180 videospel på alla dina enheter för bara 4,99 USD per månad – en liten bit. Bäst av allt, du behöver inte ta itu med några köp i appar – alla medföljande spel är fullt tillgängliga utan att tjata. Det är ett fenomenalt värde – om du självklart vill ha spelbiblioteket.

Det bästa sättet att spela många av dessa spel är med en trådlös handkontroll, och SteelSeries Nimbus + är en av de bästa. Det laddas till och med med en blixtkabel – samma som din iPhone. Och nu blir den kontrollen ännu bättre. Ser du, SteelSeries Nimbus + spelkontroll kommer nu med 4 gratis Apple Arcade månader!

LÄS OCH: NewerTech lanserar USB-C till HDMI- och DisplayPort-adaptrar

“Nimbus + Apple Arcade-paketet representerar en otrolig kundupplevelse och anländer till den perfekta tiden med lanseringen av 5G som händer runt om i världen”, förklarar Craig Olson, SteelSeries VD för Worldwide Mobile.

Om du vill ha din egen SteelSeries Nimbus + spelkontroll med 4 månaders Apple Arcade inkluderad kan du få det här paketet från företaget direkt här för $ 69,99. Om du ändå skulle anmäla dig till Apple Arcade, kan du se på den här affären som att du i huvudsak sparar cirka $ 20 på en av de bästa videospelkontroller på marknaden. Och ja, det kan också användas med spel utanför Apple Arcade.

0 Shares