SteelSeries släpper Nimbus + trådlös spelkontroll för Apple-enheter

0 Shares

När Apple TV 4 släpptes först var jag övertygad om att det skulle revolutionera spel. Jag köpte även SteelSeries Nimbus-handkontrollen för att spela alla dessa kommande spel på enheten. Mitt antagande var att utvecklare skulle ta med alla de bästa iPhone- och iPad-spelen till Apple TV, plus mer, vilket gör det till en legitim hemkonsol. Pojke, hade jag fel på det! Tyvärr har tillståndet för spel på Apple TV till stor del stoppat. Med detta sagt var Nimbus-handkontrollen jag köpte (och är fortfarande) underbar – jag älskar särskilt blixtportladdningen.

Idag lanserar SteelSeries efterträdaren till den ovannämnda styrenheten. Kallas “Nimbus +” och är kompatibel med iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV. Förutom betydande förbättringar jämfört med sin föregångare (inklusive bättre batteritid) kommer plus-varianten också med ett fäste för att ansluta din iPhone direkt till den – för en handhållen spelupplevelse. Det är värt att notera att Nimbus + ser väldigt mycket ut som en finjusterad version av den befintliga Stratus Duo Android-kontrollen.

“Nimbus + bygger på den väldigt populära ursprungliga Nimbus-styrenheten och lägger till en mängd nya funktioner, inklusive klickbara joysticks, nya Hall-effektutlösare och ett nytt 50-timmarsbatteri. Inköp av Nimbus + inkluderar också det nya Nimbus + iPhone-fästet som gör det möjligt för användare att fästa sin iPhone direkt på handkontrollen, så att de kan spela spel bekvämare. Med en ergonomisk design, extremt responsiva utlösare och knappar och en rad Apple-anslutningsmöjligheter är Nimbus + den bästa lösningen för att hjälpa till att ge spel på Apple-enheter till nästa nivå, säger SteelSeries.

LÄS OCH: Apple Music kommer till Samsung TV-apparater

Företaget säger också: “Nimbus + uppfyller Apple MFi-standarder för trådlös anslutning och parning. Nimbus + utnyttjar också fullt ut de funktioner som är tillgängliga för MFi-spelkontroller, inklusive kontroller som stöds spelupptäckt, optimerad knappmappning för överlägsen spelupplevelse och kontroll, och snabb re -anslutningar. “

Craig Olson, vd för Worldwide Mobile på SteelSeries ger följande uttalande.

Det övergripande forsknings- och utvecklings-, design- och ingenjörsarbetet som görs av våra team representerar vår oändliga strävan på SteelSeries för att skapa förstklassiga kvalitetskontrollanter som är värda att stödja spel på Apple-enheter. Med sin iPhone-montering och fantastiska 50 timmars batteritid är Nimbus + den perfekta följeslagaren till spel i App Store och Apple Arcade som har kontrollerstöd som Sneaky Sasquatch, Butter Royale och Crossy Road Castle. Vi har lagt till många andra nya funktioner, vilket gör Nimbus + till den nya globala standarden inom mobilspelprestanda.

SteelSeries Nimbus + kan köpas idag exklusivt från Apple.com här för $ 69,99. Du kommer så småningom att kunna köpa den från SteelSeries.com också, men först från och med 26 maj.

0 Shares