Stor läcka avslöjar prissättning, bilder och släppdatum för OnePlus 6

0 Shares

OnePlus 6 renderas

Detaljer om nästan alla OnePlus-handenheter har läckt ut före lanseringarna, och OnePlus 6 är inte annorlunda. Det är bara ett par dagar tills telefonen avslöjas av den kinesiska smarttelefontillverkaren, och vi har redan haft många läckor relaterade till den kommande handenheten.

Amazon Tyskland har av misstag gett bort mer än OnePlus kanske har gillat, avslöjar högupplösta renderingar av den glaskropps-telefonen, samt pris- och släppdatum.

Se även:

Bilderna har tagits och delats av den tyska webbplatsen WinFuture, en av dem kan du se ovan. OnePlus 6 kommer att avslöjas onsdagen den 16 maj och den tyska Amazon-listan som krypte online visar att telefonen kommer att vara tillgänglig för alla att köpa den 22 maj. Det är vettigt eftersom OnePlus redan har meddelat att en utvald grupp människor skulle kunna köpa den den 21 maj.

Amazon-listan (sedan borttagen) visade att OnePlus 6 kommer att finnas tillgänglig i Mirror Black och Midnight Black, men vi har redan sett en vit version av handenheten också. Bilderna visar att larmreglaget har flyttat till höger om telefonen, de bakre kamerorna är ordnade vertikalt – och det finns fortfarande ett hörlursuttag.

Men vad många kommer att vara intresserade av är prissättningen.

Som förväntat fortsätter priset på OnePlus 6 den uppåtgående trenden. Eftersom prissänkningarna kommer från Amazon Tyskland vet vi bara vad den europeiska prissättningen kommer att bli, men vi kan ta en utbildad gissning på hur detta kommer att översättas i USA. En 64 GB-version av OnePlus 6 kostar 519 €, medan en 128 GB-modell kostar 569 €. Det innebär sannolikt att priserna i USA kommer att vara 519 $ och 569 $.

Bildkredit: WinFuture

0 Shares