Streaming-videotjänsten Apple TV + kommer i november

0 Shares

Apple TV +

Apple lanserar sin nya streamingvideotjänst, Apple TV +, den 1 november. Precis som Apple Arcade kan Apple TV + delas med upp till sex familjemedlemmar och kostar 4,99 USD per månad – även om du kanske kan få det gratis .

Tjänsten är prissatt för att undvika andra stora strömmande prenumerationer och även om det finns ett överraskande stöd för Apples iPhone-, iPad- och Mac-enheter kommer Apple TV + också att finnas tillgängligt på smarta TV-apparater, mediaenheter och till och med online i Safari, Chrome och Firefox.

Se även:

Det finns en sju dagars gratis testversion av Apple TV + -tjänsten tillgänglig, och Apple säger att alla som köper en iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch eller Mac kommer att få ett års tjänst gratis. Apple TV + kommer att finnas tillgängligt i över hundra länder och kommer att innehålla en rad originalprogram. Titlar som hittills har fått namnet inkluderar The Morning Show, Dickinson, See, For All Mankind och The Elephant Queen.

Apple säger:

Prenumeranter kan titta på Apple TV + -original både online och offline, utan reklam och på begäran, på Apple TV-appen, som är förinstallerad på iPhone, iPad, Apple TV och iPod touch och snart kommer att finnas på Mac med macOS Catalina. Apple TV-appen finns också på utvalda smarta TV-apparater från Samsung och kommer att komma till Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony och VIZIO-plattformar i framtiden. Kunder kan också registrera sig och titta på Apple TV + original på webben på tv.apple.com.

Apple har delat detaljer och trailers för ett antal av dessa shower och säger att nytt originalinnehåll kommer att läggas till varje månad. Om du har en Apple-enhet med Apple TV + -appen installerad kan du redan titta på dessa trailers och registrera dig för meddelanden om nya avsnitt. Apple TV + -webbplatsen, tv.apple.com, kan också användas för att se vad som händer.

0 Shares