Stuff Gadget Awards 2018: Rösta på din Gadget of the Year

0 Shares

När det gäller teknikkalendern är de tre bästa händelserna (i stigande ordning) Consumer Electronics Show, Mobile World Congress och högst upp Stuff Gadget Awards. Självklart. Och precis som varje år har du en chans att vara med i det här mest prestigefyllda evenemanget och välja din egen favorit, och vilken lista med nominerade vi har den här gången.

2018 kastade upp några fantastiska tekniker, från smartphones till drönare och bärbara datorer. Apple släppte en kavel av nya enheter, inklusive telefoner, surfplattor och datorer, Philips gav oss sina tv-apparater, och brittiskfödda Jaguar blev det första riktiga alternativet till Tesla i elbilutrymmet. Sedan var det de kinesiska utmanarna, med sprickande nya telefoner från Huawei och Xiaomi, liksom OnePlus fortsatte att imponera i mellanklassutrymmet.

Oavsett vilken gadget som gjorde det åt dig, det är löjligt lätt att rösta på din favorit här: bläddra helt enkelt ner på sidan för vårt urval och kryssa för den gadget som du tycker är mest förtjänst av titeln och tryck sedan på knappen.

Vi kommer att få resultaten åt dig från och med den 17 december, när vi publicerar våra fulla vinnare av Stuff Gadget Awards 2018 i både tidningen i januari och på denna webbplats.

0 Shares