Stuff Mobile Award-vinnare 2020

0 Shares

Det har varit några udda veckor på Grejer HQ. Påsarna var packade, teamet var redo att gå ut i massor till Barcelona (tuff spelning) för att täcka planetens största smartphone-show, Mobile World Congress (faktiskt en tuff spelning). Då slog Covid-19-utbrottet och expon avbröts.

Det är inte den enda stora händelsen som har fallit offer för viruset – bilutställningen i Genève, Milanos designvecka, Googles I / O-utvecklarkonferens, E3-videospelutställningen, SXSW och räkning – men med tanke på att den fick i uppgift att ställa in agenda för glänsande ny mobilteknik som kommer vår väg 2020, den var lätt en av de mest inflytelserika.

Twiddling tummen undrar om vi skulle ha några nya pekskärmar att fästa dem på, en triumf över motgångshandlingsplan har startat med ett antal stora telefontillverkare som säger i helvete med det och släppa fantastiska nya telefoner ändå. För att fira deras strävanden inom innovation, design och rå kraft har vi gett några av dem ett speciellt märke i form av Stuff Mobile Award.

Dessa är, enligt oss, officiellt de mest spännande nya mobila enheterna hittills 2020.

0 Shares