Surface Pro 6 slår iPad Pro i böjprov

0 Shares

Surface Pro 6 böjprov

Förra veckan släpptes Apples senaste iPad Pro genom sina steg av JerryRigEverything. Vi pratar inte riktmärken för hastighet här, vi pratar hållbarhetstester – iPad Pro skrapades, brändes och böjdes för att se vilken typ av straff det kunde ta.

Kort sagt, Apples surfplatta visade sig vara extremt böjlig. Egentligen skrapa det … det viks i grunden som en våt vävnad. Nu har JerryRigEverything riktat sin uppmärksamhet mot Surface Pro 6 och upptäckt att den är mycket mer hållbar och klarar ett böjtest mycket mer imponerande.

Se även:

Om du saknade originalvideon där Zack Nelson från JerryRigEverything testade iPad Pro kan du kolla in den här. Även om det är intressant att se de olika slag som regnade på surfplattan, hoppa framåt till 6 minuter och 20 sekunder för att se hur lätt den böjer sig.

Men hur är det med Surface Pro 6?

Som du kommer att veta från rubriken och introduktionen till den här artikeln gick det mycket bättre än iPad Pro. Nelson påpekar att Microsofts surfplatta inte “har några brister inbyggda i dess svagaste punkt” – iPad Pro har en dåligt placerad mikrofon och laddningsport smack mitt i båda de längsta kanterna – men medger att det är 40 procent tyngre betyder att det finns mer struktur för att ge styrka.

Hoppa till 5 minuter 20 i videon nedan för att se Surface Pro 6 böjprov om du inte vill se det hela:

Även om det är rättvist att säga att både iPad Pro och Surface Pro 6 utsattes för mer extrema förhållanden än vad de normalt skulle stöta på dagligen, är det uppenbart att Microsoft-surfplattan kom ur saker mycket bättre. Den misshandlade och misshandlade Surface Pro 6 kanske inte hade varit särskilt estetiskt tilltalande efter att den hade attackerats, men åtminstone fungerade den fortfarande!

0 Shares