T-Mobile MDA Pro recension

0 Shares

T-Mobile’s MDA Pro är fortfarande den mest hardcore smarttelefonen som finns tillgänglig. Med varje trådlös anslutning som du kan tänka dig, en enorm VGA-pekskärm och en svindlande 520MHz-processor.

Listan över funktioner är episk, men Psion-esque clamshell slår på vår switch, särskilt eftersom skärmen kan fällas tillbaka på sig själv för att förvandla den till en pseudo-Tablet PC.

Det är stort, djärvt, och vissa skulle säga vackert

MDA Pro är för stor för att leva permanent i din ficka – den har en liknande storlek som Nokia 770 – och kommer förmodligen att avgå för att sitta i din väska bredvid din PSP. Det är dock värt att bära T-Mobile med dig hela tiden.

Det är snabbt, otroligt funktionellt och har en fantastisk batteritid, även om du hamrar på Wi-Fi- eller 3G-anslutningarna. E-post är en film tack vare Outlook-programvaran, även om vi rekommenderar att du byter Internet Explorer-webbläsaren för Opera, eftersom den förra är ganska torr att använda bekvämt.

T-Mobile har visat oss alla att du kan lära en gammal hund nya knep, och MDA Pro kommer sannolikt att springa runt dina klackar och kissa i hörnet ett tag ännu.

0 Shares