T-Mobile Sidekick 3 recension

0 Shares

En värld av bärbar e-post brukade vara så enkel. Kostymer hade björnbär, nördar använde kraftstationer för bärbara datorer och alla andra köpte en Sidekick. Medan de andra kunde vara komplexa djur, var T-Mobile’s gizmo så enkelt att även Paris Hilton kunde använda den.

Sedan upptäckte Blackberry sin roliga sida med Pearl, och dess täppa bild var inte mer. Med sin plats i studentryggsäckar och A-lista handväskor hotade har Sidekick återvänt. Och den här gången är det borta multimedia.

Ett bekant ansikte

Fans av serien kommer att ha märkt att ingen större operation har ägt rum, även om små justeringar verkligen förbättrar användbarheten. Nya hårda tangenter på QWERTY-tangentbordet gör det till det bästa för att skriva medan man går till busshållplatsen, och tillägget av en glödande styrboll i Pearl-stil gör det redan trevliga operativsystemet till en glädje att navigera.

Vid 182 g skapar enheten fortfarande en betydande fickutbuktning, men det är främst för att hysa den lysande vridbara skärmen. Du snurrar bara i det nedre vänstra hörnet och det vänder 180 grader för att avslöja tangentbordet. Geni. På nackdelen har själva skärmen inte ändrats och ser kornig och daterad ut.

Meddelande maestro

Detta skulle vara ett problem om Sidekick 3 hade videoambitioner, men det är en bärbar meddelandeanordning i hjärtat, och en fantastisk på det. För e-post får du en T-Mobile-adress plus möjlighet att hämta e-post från externa konton som Yahoo! och Hotmail, som enkelt har sina inställningar lagrade för enkel installation. Det har också nu fått stöd för MSN och Yahoo! snabbmeddelanden tillsammans med AOL.

0 Shares