Tag Heuer’s Meridiist Infinite-smartphone har en solpanelskärm för evig batteritid

0 Shares

Vad det än är ser det dyrt ut.Det är svårt att säga från denna vinkel, men vad vi tittar på här är en telefon. Tag Heuer Meridiiist Infinite, för att vara exakt. Och ja, det kommer att driva tillbaka dig mer än kostnaden för en liten bil.

Är de nycklarna jag spionerar? Ewww.Det är de verkligen. Men det här är inte en smartphone för multitasking, filmtittning eller fågelkastning. Det körs med ett namnlöst operativsystem (till skillnad från Tag Heuer’s andra lyxtelefon Link, som kör Android), men det är ok.

Det är en statussymbol tillverkad av premiummaterial som kolfiber och titan. Det är den typ av telefon du skulle använda för att beställa en ponny till din dotters födelsedag klockan fem på morgonen medan du har en anpassad italiensk kostym inpassad mellan affärsmöten om affärs saker.

Precis som sina Vertu-konkurrenter har Infinite en dedikerad 24/7 conciergetjänst bara ett telefonsamtal bort. Ingen efterfrågan är för löjlig, så länge du har plånboken för att säkerhetskopiera den.

Så du säger till mig att det inte går att köra Candy Crush …Suck.

Titta, den har en safirkristallskärm, okej? Vet du vad det betyder? Det betyder att ingenting i universum som saknar en diamantplockyxa kommer att kunna lämna ett märke på det, varför Apple vill ersätta hela iPhone-skärmen med safir.

Enligt uppgift har Apple till och med planer på att skapa en safirskärm med inbyggd solladdningsfunktion, men den här telefonen kan redan göra det också.

0 Shares