Targus Cypress 15.6 Convertible Backpack Review

0 Shares

Jag har en Targus Groove X2, det är min nuvarande väska och det är fantastiskt. I själva verket tog både jag själv och Stef båda Targus-väskor med oss ​​till CES i år och de höll sig bra mot den dagliga kongressen. Tja, de har skickat över en annan väska för att prova, en som är lite annorlunda och mer lämpad för den dagliga pendlaren och bärbara datorn. Det är Cypress 15,6 ″ Cabriolet ryggsäck med EcoSmart och den är en av 29 i det nuvarande Cypress-sortimentet.

Väskan finns i två färger, svart eller grå och den säljs för närvarande för £ 59,99 inc gratis frakt. Dess övergripande mått är 32 × 10,5x48x5cm och den väger mindre än 1 kg när den är tom. Du har antagligen gissat från produkttiteln men den kan hålla bärbara datorer upp till 15,6 ″ i storlek.

Innan vi går in i det tekniska, uppnår Targus fantastiska saker genom att använda återvunna material i sina produkter. Faktum är att det finns totalt 24 återvunna vattenflaskor av plast i denna påse längs. Det är en betydande mängd flaskor för bara en påse och de använder återvunna flaskor i ett antal produkter. Utan att känna till siffrorna skulle jag gissa att de använder tusentals återvunna flaskor, så bravo på dem. Om du gillar din återvunna teknik använder House Of Marley återvunna material i sina produkter också.

targus_cypress_2

Det finns fyra sätt att hålla den här väskan, med ett enda handtag som en portfölj, en enda axelrem i portföljläge, fäst den på din resväska eller två remmar över axlarna. En sak som jag verkligen gillar är att om du vill använda den här som en portfölj kan du lossa axelremmarna och stoppa bort dem i bakfodret. Det är en riktigt smart idé och ökar produktens mångsidighet. Väskans baksida och axelremmarna är vadderade.

Det finns två huvudfack i väskan. Den första nås på baksidan och är den bärbara datorn. Det är bara ett vadderat fack för din bärbara dator och det finns inga remmar för att säkra den bärbara datorn, så om den är i mindre storlek kommer den att röra sig.

targus_cypress_2

Den andra jämförelsen nås framifrån och är mycket djupare än den andra, så att du kan lägga in många fler saker. Den är tillräckligt stor för en annan bärbar dator om så önskas, men jag skulle säga att den passar bättre för böcker, annan elektronik och om du verkligen behövde också, du kan få ett par byxor och en tröja där inne. Inuti detta fack finns ett stort blixtlås, för att hålla något viktigt säkert och sedan några mindre fickor för pennor och / eller visitkort. Det finns en andra ficka med dragkedja längst fram på väskan, som kan innehålla vissa dokument. Det är värt att notera att båda facken bara öppnas halvvägs, så att du skjuter in dina föremål istället för att placera dem.

Sammantaget är väskan väldigt väl utformad, den är väldigt praktisk, den ser bra ut och jag är övertygad om att den kommer att skydda min bärbara dator ganska bra. Det är tydligt att detta riktar sig mycket till affärsmannen och om du inte är intresserad av det klassiska läderportföljen, är detta ett perfekt alternativ.

För mer info, gå över till den officiella Targus-webbplatsen.

0 Shares