Targus Groove X2 Max Backpack Review

0 Shares

Det har gått lite tid sedan jag har fått en ny ryggsäck att testa och efter att ha öppnat Targus-paketet på mitt skrivbord är jag glad. Jag har använt Targus Groove X2 Max-ryggsäcken den senaste veckan och det blev omedelbart min resväska. Här är vad jag tänkte om det.

Targus producerar väskor för bärbara datorer, tablettfodral och dockningsstationer, många av dem. Bläddrar igenom deras webbplats, det finns verkligen något för alla och allt verkar vara prisvärt. Groove X2 Max är en 15-tums MacBook / Laptop-väska och innehåller en “teknikvänlig” bärbar datorhållare, som inkluderar Targus varumärkesskyddade Sling Protection, som upphänger din hårdvara inuti påsen för att förhindra fallskador. Det inkluderar också livstidsgaranti, så de måste vara säkra på sin produkt.

targus_groove_X2_3

Väskan är mörkgrå ‘Charcoal’ i färg, med svart foder, blixtlås och remmar. Det finns väldigt lite eller inget märke på väskan, det är en mycket elegant, minimalistisk design. Den väger bara 640 gram (tom), har en kapacitet på 33 liter och är 30,5 x 45,8 x 20 cm stor. Det finns ett blått alternativ i X2 och ett ‘kompakt’ alternativ, något mindre, billigare och tillgängligt i tre olika färger. Alla väskor är tillverkade av ett vattenavvisande tyg.

Den skyddande vaggan jag nämnde tidigare för din bärbara dator är fantastisk. Det finns gott om plats för min 15-tums bärbara dator och den är perfekt skyddad. Den bärbara sektionen finns på baksidan av väskan, vilket betyder att du har en plan yta mot ryggen och hela området är helt vadderat. Den bärbara datorn sitter upp från botten av påsen och skapar ett vadderat tomrum som skyddar din bärbara dator när du lägger påsen på en yta. Det tomrummet är inte ett stort utrymme och jag skulle inte säga att det minskar tillgängligt utrymme alls. Medan jag bär påsen med min bärbara dator i det fanns tillräckligt med rem och vaddering i ryggen så jag kunde inte känna den bärbara datorn på ryggen som sådan, förutom den uppenbara viktökningen.

targus_groove_X2_2

Längst fram på väskan finns en djup tunn ficka för anteckningsblock, din Nintendo Switch, det där. Ovanför finns en mindre blixtlåsficka för mindre föremål, pennor och pennor etc. Inuti huvudfacket finns ett nät med blixtlås, plus en mjuk mikrofiberliknande tablettyta, ett litet dryckesflaskområde och sedan själva huvudområdet, tillräckligt stort för en mängd olika varor, kameror, arbetsskor, nattkläder etc. Bakom det är det bärbara området jag har talat om och sedan till höger om väskan när du bär den, en extern dryckesflaskhållare.

Det finns två justerbara remmar, en över varje axel och det finns gott om vaddering för en bekväm passform. Det finns inget bröstbandsalternativ, men det behövs inte på något sätt eftersom du inte vandrar med den här väskan. Det finns också ett handtag på sidan av väskan om du vill rotera väskan och bära den som en portfölj, plus ett bagageband på baksidan, så att du säkert kan placera den ovanpå ditt resväska.

targus_groove_X2_4

Jag använde väskan ut och omkring, både för arbete och nöje. Jag lade in mina dagliga föremål och försökte sedan pressa in så mycket jag kunde, som om jag skulle åka iväg en långhelg och jag lyckades få in allt som behövs. Det var väldigt bekvämt att ha på sig under min tid med det, det höll min bärbara dator och kamera säker och från vad jag kunde se under användning ser det ut att vara väldigt hållbar och borde vara en stund. Tänk på att de två fickorna på väskans framsida kan vara sårbara, så se till att inget för värdefullt förvaras där om du inte är på en säker plats.

Targus Groove X2 Max ryggsäck är subtil, snygg och praktisk. Till bara 49,99 £ är det också överkomligt. Det är tillgängligt nu. Gå över till den officiella Targus-webbplatsen för att ta reda på mer.

0 Shares