Targus Showcase Germ Killing UV-C Workspace Light

0 Shares

Våra goda vänner på Targus har innoverat och utökat sin redan hållbara och etiska affärspraxis och produkter. Vi blev först imponerade förra året när vi körde igenom och testade ryggsäckar och väskor, som tillverkades av en stor mängd återvunna plastflaskor. De fortsätter att göra detta men anpassar sig, som vi alla, till att leva med koronavirus och bakterier i allmänhet.

Med detta i åtanke har Targus producerat ett UV-C LED-desinfektionsljus. I själva verket utsågs produkten till ett CES 2021 Innovation Award Honoree, så även om vi inte har haft en chans att se den i aktion, har någon det och de gillade det.

Targus UV-C LED-desinfektionsljus innehåller toppmodern UV-C LED och automatiseringsteknik som ger en säker och konsekvent ultraviolett lösning utan beröring för att minska patogener med UV-C-ljus. Det AC-drivna ljuset är utformat för att stå på skrivbordet och tänds och körs i 5 minuter varje timme för att bryta ner mikroorganismernas DNA. Regelbunden användning är effektiv för att eliminera skadliga patogena mikroorganismer på enhetens ytor och kompletterar rengöringsregler och hygieniska säkerhetsåtgärder.

Det fungerar när den automatiserade desinfektionscykeln börjar, ljuset avger en lila omgivande nyans som indikerar att den används. UV-C-lysdioden aktiveras sedan och börjar bryta ner mikroorganismernas DNA i det aktiva desinfektionsområdet. Säkerhetsåtgärder är inbyggda i ljuset inklusive funktioner för automatisk avstängning som använder rörelsesensorer. Om någon rörelse upptäcks inom säkerhetszonen eller direkt utanför det aktiva rengöringsområdet kommer UV-C LED att inaktiveras automatiskt. Efter fem minuters inaktivitet försöker ljuset återuppta desinfektionscykeln.

UV ljus

Jag måste säga att bilderna på produkten ser fantastiska ut. Raka linjer, borstad metallfinish, minimalistisk design, passar perfekt till alla moderna kontor. Ljuset rensar din arbetsyta, tangentbordet, musen och en del av omgivningen. Vi tänker hot desking, delade arbetsytor, det här kan fungera som en charm.

Targus fortsätter också att producera en rad nya väskor och fodral, med samma mål att fortsätta att använda återvunna material men också använda antimikrobiella material. Ett antimikrobiellt medel är ett medel som dödar mikroorganismer eller stoppar deras tillväxt. Föreställ dig en arbetsyta fylld med antimikrobiella produkter och UV-C-lampor, den kommer att bli lika ren som ett sjukhusoperationsrum, vilket jag och jag är säker på att många kommer att välkomna när jag flyttar till 2021.

Det finns också ett antal produkter som stöder arbetet från vilken idé som helst. Targus släpper Tablet Cradle Workstation för att göra det möjligt för företag och Samsungs surfplattanvändare att sömlöst förvandla sin Tab Active3-surfplatta till en stationär upplevelse tack vare enhetens DeX®-programvara. Arbetsstationen gör arbetet var som helst mer sömlöst med ett modulärt tillvägagångssätt som möjliggör anslutning till tillbehör, en USB-C-bildskärm och ethernet genom att bara skjuta surfplattan i arbetsstationen. Tablet Cradle Workstation fungerar med det robusta fältfärdiga tablettfodralet för Samsung Galaxy® Tab Active3 som skyddar Samsung-surfplattan från stötar eller fall när du är på resande fot när den lossas från vaggan. Det finns också säkerhetsskydd som är inbyggda i arbetsstationen och surfplattan för att ge sinnesfrid mot stöld.

Targus släpper också uppdaterade versioner av sina prisbelönta dockningsstationer inklusive DOCK310 och resedocka DOCK423 som gör det enkelt att ansluta en bärbar dator till flera bildskärmar samtidigt som flera enheter laddas samtidigt.

0 Shares