Tbao Tbook R8 Review: 15,6 tums bärbar dator levereras med Intel Atom Cherry Trail X5-Z8350 CPU för bara $ 269,45 på Gearbest

0 Shares

Tbao Tbook R8 utrustad med en 15,6-tums FHD IPS-skärm ger dina foton och videor liv. Det kraftfulla operativsystemet Windows 10 gör det enkelt att kontrollera e-post och hantera digitala filer. Drivs av Intel Cherry Trail Z8350-processor, garanterar hög prestanda. Designad med HDMI-utgång, gör att du kan ansluta den till bildskärmar, TV eller projektorer, perfekt för att skapa din personliga hemmabio.

GearbestKöp Tbao Tbook R8 15,6 tums bärbar dator till $ 269,45

Design

T-bao Tbook R8 är en riktig ultrabook som kommer med måtten 43,00 x 32,50 x 8,50 cm och väger bara 1,87 kg. Det här är inte den lättaste bärbara datorn vi någonsin har sett, men den är fortfarande väldigt bärbar. Huset är tillverkat av plast. På toppen har vi en logotyp som ser tecknad ut. Denna tillverkare kommer främst med bra produkter, men den borde göra något med sin logotyp. På sidorna har T-Bao Tbook R8 ett mikrofonhål, DC5V-port, USB 3.0-port, HDMI-port, SD-kortplats, 3,5 mm ljuduttag och USB 2.0-port. Även om det inte finns många gränssnitt kan du hitta allt du behöver i daglig användning. Skärmen är 15,6 tum och ger en Full HD-upplösning. Således kan denna bärbara dator ge en fantastisk tittarupplevelse på grund av sin IPS-skärm. Inramningarna är inte stora, men tillverkaren har tänkt att sätta en kamera på ovansidan. Det finns små gummi för att förhindra att skärmen skadar tangentbordet. Den levereras med ett tangentbord i full storlek, men den numeriska delen saknas.

Hårdvara

T-bao Tbook R8 är en kinesisk bärbar dator med en Intel Atom Cherry Trail X5-Z8350-processor, som är en 4-kärnig och 4-trådig processor med hastigheten 1,44 GHz (1,92 med Turbo Boost). CPU: n är en lågprocessor – som förväntat – och den är utformad för grundläggande uppgifter, som surfning, kontor etc. Naturligtvis förväntade vi oss inte mer i det här prisklassen. Intel HD 400 integrerad GPU är ansvarig för den bärbara datorns grafik. Det betyder naturligtvis att vi inte kan spela några spel på T-bao Tbook R8, förutom flash-spel i webbläsare, Facebook-spel och liknande. När det gäller minnet har T-bao Tbook R8 ett 4 GB DDR3L RAM, vilket räcker för de uppgifter som beskrivs ovan. Detta är dock det maximala det klarar, eftersom det inte finns något utrymme och stöd för en uppgradering. Lagringsutrymmet är en eMMC 64 GB disk, som är snabbare än en hårddisk, men mycket långsammare än SSD-enheter. Dessutom är skivan lödad på moderkortet, och därmed kan vi inte uppgradera den ytterligare. Det enda alternativet för lagringsutvidgning är ett TF-kort upp till 128 GB eller en extern disk.

Kontrollera även: Grab Daily Deals Shopping Promo Super Deals

Funktioner

Med sin mini-HDMI-ingång kan du ansluta den här billiga bärbara datorn till en storskärms extern skärm. Detta gör att du kan njuta av allt din bärbara dator har att erbjuda i ännu större detalj. Den levereras med ett 10000 mAh batteri som ger flera timmars användningstid. T-Bao Tbook R8 är tillgänglig för cirka 200 dollar och är förmodligen en av de bästa billiga Windows-bärbara datorerna som finns på marknaden. Enheten låter dig utöka minnet med microSD, microSDHC och microSDXC-minneskort. Det utökade minnet hjälper till att få en bättre användarupplevelse eftersom du kan lagra fler foton, spel och videor samtidigt. Wi-Fi är grundläggande, med bara 802.11 b / g / n-stöd och Bluetooth 4.0, och den har två USB 2.0-portar i full storlek, en mini-HDMI-port och ett DC-uttag för laddaren.

Slutsats

GearbestKöp Tbao Tbook R8 15,6 tums bärbar dator till $ 269,45

Om du letar efter en prisvärd Windows-bärbar dator, T-Bao Tbook R8 är perfekt för dig. Med en prislapp på $ 269,45, den här Windows 10-bärbara datorn är verkligen en av de bästa billiga bärbara datorerna som finns tillgängliga. Du kan köpa den från Gearbest i Flash-försäljning

0 Shares