TeamViewer lägger till skärmdelning i iOS-appen

0 Shares

TeamViewer skärmdelning iOS 11

Apple tillkännagav många av de nya funktionerna som kommer att finnas tillgängliga i iOS 11 på WWDC 2017, men det finns en som vi bara hör just nu: skärminspelning.

Ja, kom i höst, iPhone- och iPad-användare kan visa andra vad som finns på deras smartphone eller surfplatta. Och TeamViewer meddelade just att det kommer att vara den första som har en skärmdelningslösning tillgänglig på iOS.

“Fjärrtekniskt stöd till iPhones och iPads är nu enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Feedback från TeamViewer-användare kommunicerade tydligt till oss att möjligheten att visa fjärrkontroller på iPhone och iPad i realtid är avgörande för att ge exceptionellt fjärrsupport,” säger TeamViewer.

Detta tillägg till TeamViewer QuickSupport-appen gör det möjligt för PC- och Mac-användare att se vad som visas på en iPhone eller iPad för första gången, vilket gör det mycket lättare för IT-proffs att ge support till anställda på språng, till exempel .

TeamViewer säger att “iOS-skärmdelning fungerar mycket lik andra mobila fjärranslutningar med TeamViewer. Med TeamViewer QuickSupport-appen för iOS installerad på fjärrenheten, tryck bara på skärmdelningsknappen och följ instruktionerna.”

Skärmdelningsfunktionen kommer att vara gratis att testa till och med den 31 oktober, säger TeamViewer. Företaget säger inte vad som kommer att hända efter det, men förmodligen måste användarna betala för att använda det, åtminstone kommersiellt.

0 Shares