Ted Baker Unveil SS18 iPhone Case Collection

0 Shares

ted_baker_ss1_1”Känd som detaljkungen, har Ted applicerat sitt allsynande öga på mjuka skulpterade kantar, applicerade blommor och detaljerad utsmyckning den här säsongen. Ted Baker är noggrant utformad som alltid med en eklektisk blandning av tryck och färg och presenterar sitt SS18-tillbehörssortiment för iPhone X, 8 och 8 Plus ”. Så Ted Baker fortsätter att samarbeta med den välkända tillverkaren av telefonfodral, Proporta, för att ta med sitt nya SS18-sortiment av iPhone-fodral.

ted_baker_ss18_2Det mest populära fallet är tillbaka igen, foliofallet, med den viktiga dolda inre spegeln. Det finns fyra nydesignade foliofodral i samlingen, tillsammans med åtta mjuka taktila hårda fodral, med några av de hårda fodral som nu inkluderar märkesplattan i roséguld för att ge den den extra touchen av klass. Case designen kretsar i allmänhet kring blommor och marknadsförs tydligt till sina kvinnliga kunder och kan potentiellt göra de perfekta valentinerna närvarande … bara sätta den där ute! Liksom tidigare samlingar erbjuder de också mer lämpliga fall för män.

ted_baker_ss18_3

Vi fick ett av de nya foliofallet och det ser fantastiskt ut, mycket bättre i verkligheten än på en datorskärm. Designen är elegant och elegant och har en mycket lyxig, premium känsla. Byggkvaliteten är av hög standard och den vadderade fram- och baksidan, med den solida plastkanten som täcker hörnen, ger en bra skyddsnivå. Ytterdörren / luckan fungerar också som den spegeln och är också något magnetisk, vilket innebär att den inte slår slumpmässigt runt. Vi har haft dessa tidigare och vet av erfarenhet att din telefon kommer att överleva ett antal skadliga fall i ett av dessa foliofall.

Denna samling har utformats för att passa en rad Apple-enheter på iPhone X, iPhone 8, 7 och 6s. Priserna börjar vid £ 29,95 och kan köpas på www.proporta.co.uk.

0 Shares