Tillbaka till skolan: Köp en Mac eller iPad Pro och Apple ger dig gratis Beats-hörlurar

0 Shares

Apple-Edu-Mac-iPad-Beats

Om du är student eller lärare hoppas jag att du har en rolig och avkopplande sommarsemester. Det kan vara mycket givande att bara stänga av hjärnan i ett par månader. Tyvärr kommer det nya läsåret att vara här innan du vet ordet. Om du behöver ny teknik för den kommande terminen, till exempel en bärbar dator eller surfplatta, är det dags att börja leta.

När du handlar efter teknologiprodukter är det alltid klokt att titta på Apple. Företagets hårdvara är oöverträffad, och både dess iPad- och MacBook-produkter levereras med gratis iWork-programvara för ordbehandling, redigering av kalkylark och skapande av presentationer. Denna programvarupaket är lysande för utbildning. Bäst av allt, under en begränsad tid (till 25 september), om du köper en kompatibel surfplatta eller dator från Apple, kan du få några gratis Beats-hörlurar!

Så länge de är nya och inte renoverade är alla Apples bärbara datorer och stationära datorer berättigade till kampanjen, med undantag för den ringa och ofta glömda Mac mini. På surfplattans front är endast “Pro” -varianterna av iPad berättigade. Inte bara kan studenter dra nytta av affären, men vissa skolfakulteter och föräldrar också.

Mac-köpare kan spara upp till $ 299,95, medan iPad Pro-köpare är begränsade till $ 149,95. Detta innebär att Mac-köpare kan få någon av de listade hörlurarna gratis, medan iPad Pro-köpare bara kan få BeatsX utan kostnad – de kan också välja att få $ 149,95 av en dyrare uppsättning.

Medan Mac-köpare kommer att frestas att välja de dyrare Beats Solo3, är det inte nödvändigtvis det smartaste steget. Du bör välja det par som gör dig lycklig oavsett pris. Om du inte gillar hörlurar på örat, gå till Powerbeats3 eller BeatsX. Det betyder inte att du “förlorar pengar.”

Du kan se några specifika detaljer om kampanjen nedan.
Mac-Deal

iPad-Deal

Innan du fattar ett beslut bör du läsa villkoren här. Vilka Apple-produkter ska du köpa? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares