Tinder är nu den bästa Android-appen i Indien

0 Shares

Tinder tillkännagav officiellt att det har blivit den bästa app på Android. Företaget tillade att betalda funktioner har bidragit till att öka appens abonnentbas och har nu över 3 miljoner betalda medlemmar sedan dejtingsappen började erbjuda prenumerationstjänster.

Dessutom tillkännagav dejtingsappen också lanseringen av en ny funktion som heter Top Picks på iOS och Android. Funktionen ger guldmedlemmar en daglig lista över potentiella matchningar, enligt Tinder. Det hjälper guldanvändare över hela världen att hitta en potentiell matchning baserat på parametrar som användarens jobb, hobbyer, utbildning och så vidare.

Guldmedlemmar får tillgång till flera toppval varje dag, men icke-betalande medlemmar får bara en toppval dagligen. Användare kan komma åt toppval genom en diamantformad ikon på appens startskärm.

“Vi är glada att äntligen dela toppval med våra användare runt om i världen med tanke på dess tidiga framgång”, säger Brian Norgard, Chief Product Officer på Tinder. ” Data tyder på att användare på testmarknaderna har älskat funktionen, och vi gör gärna en toppval tillgänglig för alla användare varje dag med denna globala lansering. Funktionen uppdateras varje dag och lyfter fram våra användares mångfald, talanger och passioner på ett enkelt, roligt och användbart sätt. ”

Tinder blev också en av de bästa apperna på AppStore och slog rivaler som Netflix, YouTube och Candy Crush. Dejtingsappen har provat olika intäktsmodeller tidigare. Appens uppgång till toppen kom dock snart efter att den introducerade Tinder Gold förra året.

0 Shares